Sunde opskrifter Brød Burgerboll... Burgerbolle med fuldkorn 2 dage En burger behøver ikke være usund, tværtimod. Vælg de rigtige råvarer og bag bollen med fuldkornsmel, så er du godt på vej mod et sundt måltid. Af I FORM-redaktionen 9. februar 2012 En lækker, luftig fuldkornsbolle burde være fast inventar i enhver burger. Få opskriften her Burgerbolle med fuldkorn Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 dl ufiltreret æblemost 20 g økologisk gær 8 dl syrnet mælkeprodukt med probiotiske bakterier, fx Cultura 2 spsk. koldpresset rapsolie 2 spsk. agavesirup 600 g fintsigtet fuldkornshvedemel 600 g groft fuldkornshvedemel 2 spsk. fintmortet havsalt nigellafrø eller lyse sesamfrø Sådan gør du Rør gæren ud i æblemosten. Kom mælkeprodukt, olie og sirup i, og rør det til en jævn masse. Bland de to slags mel med salt og rør melet i den væde masse. Stil dejen på køl under låg i et døgn. Form hver bolle til en stor flad bolle med store skeer, á ca. 125 g dej, og placer dem på en bageplade med bagepapir. Drys bollerne med de valgte frø. Bag dem ved 200 grader plus varmluft eller 220 grader minus varmluft i ca. 15 min. FuldkornBurger