Klassisk burger

20 minutter
576 kcal

Den klassiske burger med et grønt, sprødt twist og helt uden dårlig samvittighed

Burger med asparges og yoghurtdressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 spsk. tomatpesto
  • 4 blade hjertesalat
  • 2 dl feldsalat
  • 200 g hakket magert oksekød formet til to hakkebøffer
  • Havsalt og friskkværnet peber
  • 4 daddeltomater
  • 8 grønne asparges
  • 2 spsk. græsk yoghurt
  • 2 fed hvidløg
  • 2 burgerboller*

Tilberedning

*Find opskriften her

  • Flæk en bolle, og smør den med pesto.

  • Skyl salaterne, og dup dem tørre.

  • Grillsteg hakkebøffen (som er drysset med salt og peber).

  • Læg salaterne på den smurte bolle, og læg bøffen ovenpå.

  • Skær tomaterne i skiver, og flæk de friske grønne asparges, og læg dem oven på bøffen.

  • Rør yoghurten med fintrevet hvidløg, og læg en klat øverst, inden overbollen lægges på.