Sunde opskrifter Aftensmad Klassisk b... Klassisk burger 20 minutter 576 kcal Den klassiske burger med et grønt, sprødt twist og helt uden dårlig samvittighed Af Helle Brønnum Carlsen og Martin Kreutzer 23. maj 2012 Burger med asparges og yoghurtdressing Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 spsk. tomatpesto 4 blade hjertesalat 2 dl feldsalat 200 g hakket magert oksekød formet til to hakkebøffer Havsalt og friskkværnet peber 4 daddeltomater 8 grønne asparges 2 spsk. græsk yoghurt 2 fed hvidløg 2 burgerboller* Tilberedning *Find opskriften her Flæk en bolle, og smør den med pesto. Skyl salaterne, og dup dem tørre. Grillsteg hakkebøffen (som er drysset med salt og peber). Læg salaterne på den smurte bolle, og læg bøffen ovenpå. Skær tomaterne i skiver, og flæk de friske grønne asparges, og læg dem oven på bøffen. Rør yoghurten med fintrevet hvidløg, og læg en klat øverst, inden overbollen lægges på. BurgerAsparges