Klassisk strandløvinde-burger

Den klassiske burger med et grønt, sprødt twist og helt uden dårlig samvittighed

24. maj 2012 af Helle Brønnum Carlsen og Martin Kreutzer

Burger med asparges og yoghurtdressing

2 personer

2 burgerbolle Find opskriften her
2 spsk. tomatpesto
4 blade hjertesalat
2 dl feldsalat
200 g hakket magert oksekød formet til to hakkebøffer
Havsalt og friskkværnet peber
4 daddeltomater
8 grønne asparges
2 spsk. græsk yoghurt
2 fed hvidløg

 

 

  • Flæk en bolle, og smør den med pesto.
  • Skyl salaterne, og dup dem tørre. 
  • Grillsteg hakkebøffen (som er drysset med salt og peber). 
  • Læg salaterne på den smurte bolle, og læg bøffen ovenpå. 
  • Skær tomaterne i skiver, og flæk de friske grønne asparges, og læg dem oven på bøffen. 
  • Rør yoghurten med fintrevet hvidløg, og læg en klat øverst, inden overbollen lægges på.

 

 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler