Klassisk strandløvinde-burger

Den klassiske burger med et grønt, sprødt twist og helt uden dårlig samvittighed

24. maj 2012 af Helle Brønnum Carlsen og Martin Kreutzer

Burger med asparges og yoghurtdressing

2 personer

2 burgerbolle Find opskriften her
2 spsk. tomatpesto
4 blade hjertesalat
2 dl feldsalat
200 g hakket magert oksekød formet til to hakkebøffer
Havsalt og friskkværnet peber
4 daddeltomater
8 grønne asparges
2 spsk. græsk yoghurt
2 fed hvidløg

 

 

  • Flæk en bolle, og smør den med pesto.
  • Skyl salaterne, og dup dem tørre. 
  • Grillsteg hakkebøffen (som er drysset med salt og peber). 
  • Læg salaterne på den smurte bolle, og læg bøffen ovenpå. 
  • Skær tomaterne i skiver, og flæk de friske grønne asparges, og læg dem oven på bøffen. 
  • Rør yoghurten med fintrevet hvidløg, og læg en klat øverst, inden overbollen lægges på.

 

 

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: