Grøn badenymfe-burger

Sartgrøn og delikat burger, som at tage en bid af den danske sommer.

1 styk

1 burgerbolle Find opskriften her

100 g finstrimlet spidskål
1 spsk. groft salt (vaskes ud igen)
1 spsk. basilikumpesto
150 g grillet kyllingebryst
Havsalt og friskkværnet peber
½ grønt æble i ringe uden kerner
½ dl brøndkarse

 

 

  • Flæk bollen, og smør den med pesto.

 

 

  • Kram den fintsnittede kål med groft salt, og stil den til afdrypning i et dørslag, mens du steger kyllingen på en grillpande (ca. 7 minutter på hver side).

 

 

  • Skær kødet i skiver på skrå.

 

 

  • Skyl spidskålen for salt, og dup den tør.

 

 

  • Læg kålen som bund, læg kyllingestykkerne ovenpå, dernæst æbleringe og så til sidst brøndkarse. Luk med overbollen.

 

 

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: