Grøn badenymfe-burger

Sartgrøn og delikat burger, som at tage en bid af den danske sommer.

24. maj 2012 af Helle Brønnum Carlsen og Martin Kreutzer

1 styk

1 burgerbolle Find opskriften her

100 g finstrimlet spidskål
1 spsk. groft salt (vaskes ud igen)
1 spsk. basilikumpesto
150 g grillet kyllingebryst
Havsalt og friskkværnet peber
½ grønt æble i ringe uden kerner
½ dl brøndkarse

 

 

  • Flæk bollen, og smør den med pesto.

 

 

  • Kram den fintsnittede kål med groft salt, og stil den til afdrypning i et dørslag, mens du steger kyllingen på en grillpande (ca. 7 minutter på hver side).

 

 

  • Skær kødet i skiver på skrå.

 

 

  • Skyl spidskålen for salt, og dup den tør.

 

 

  • Læg kålen som bund, læg kyllingestykkerne ovenpå, dernæst æbleringe og så til sidst brøndkarse. Luk med overbollen.

 

 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler