Grøn badenymfe-burger

30 minutter
571 kcal

Sartgrøn og delikat burger, som at tage en bid af den danske sommer.

Grøn badenymfe-burger

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 styk

  • 2 burgerbolle
  • 200 g finstrimlet spidskål
  • 2 spsk. groft salt (vaskes ud igen)
  • 2 spsk. basilikumpesto
  • 300 g grillet kyllingebryst
  • Havsalt og friskkværnet peber
  • 1 grønt æble i ringe uden kerner
  • 1 dl brøndkarse

Sådan gør du:

  • Flæk bollen, og smør den med pesto.
  • Kram den fintsnittede kål med groft salt, og stil den til afdrypning i et dørslag, mens du steger kyllingen på en grillpande (ca. 7 minutter på hver side).
  • Skær kødet i skiver på skrå.
  • Skyl spidskålen for salt, og dup den tør.
  • Læg kålen som bund, læg kyllingestykkerne ovenpå, dernæst æbleringe og så til sidst brøndkarse. Luk med overbollen.