Grøn badenymfe-burger

Sartgrøn og delikat burger, som at tage en bid af den danske sommer.

Grøn badenymfe-burger

1 styk

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

1 burgerbolle

100 g finstrimlet spidskål

1 spsk. groft salt (vaskes ud igen)

1 spsk. basilikumpesto

150 g grillet kyllingebryst

Havsalt og friskkværnet peber

½ grønt æble i ringe uden kerner

½ dl brøndkarse

Sådan gør du:

  • Flæk bollen, og smør den med pesto.

  • Kram den fintsnittede kål med groft salt, og stil den til afdrypning i et dørslag, mens du steger kyllingen på en grillpande (ca. 7 minutter på hver side).

  • Skær kødet i skiver på skrå.

  • Skyl spidskålen for salt, og dup den tør.

  • Læg kålen som bund, læg kyllingestykkerne ovenpå, dernæst æbleringe og så til sidst brøndkarse. Luk med overbollen.

næringsindhold pr. person

Energi: 571 kcal

Protein: 44,1 g

Fedt: 17 g

Kulhydrat: 65,3 g

Kostfibre: 10,4 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: