Løb og low carb uge 5 & 6

De sidste to uger af træningsprogrammet, skal du skære din diæt helt ind til benet, og fjerne de fleste kulhydrater. I stedet er det proteinbomber som kød, fisk og ost, der skal gøre dig mæt.

Kulhydrater i bund - optur på vej!

Det kan du forvente

Træningen er benhård, og kulhydratindtaget i bund. Det kan give usædvanligt tunge ben, hvor det virker umuligt at mobilisere kræfter. Især hvis du fraviger programmet og fx løber en længere tur eller kører en hård spinningtime, vil det være meget udpræget. Accepter det, som det er.

Tilstanden er harmløs og går over, så snart du er nede i vægt og kan begynde at spise lidt flere kulhydrater igen. Generelt kan du dog forvente, at energien begynder at være rigtig god. Low carb-strategien virker nemlig opkvikkende, så de fleste begynder på dette stadium at boble af overskud og er nu helt fri for trættende blodsukkerdyk hen over dagen.

Overvejer du, at gå på low carb kur? Tjek fordele og ulemper her!

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background