6 kilo på 6 uger med løb og low carb

Løber du for at tabe dig? Hvis du virkelig vil sætte skub i vægttabet, kommer succesopskriften her: Langsomt løb, hurtige intervaller – og en kost med færre og færre kulhydrater.

Med løb og low carb-kur

Løb er fantastisk slankemotion. Det er nemt at passe ind i en travl hverdag, kræver minimalt udstyr, og kan udføres hvor som helst, når som helst og giver stort udbytte i forhold til den tidsmæssige investering.

Sådan opnår du resultater

Slankemæssigt giver løb dog kun pote, hvis du griber det målrettet an og piller ved din kost. Med I FORMs low carb-program skruer vi gradvist ned for kulhydraterne over en periode på seks uger. Du tager udgangspunkt i de samme tre forslag til morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, men nedjusterer mængden af kulhydrater hver anden uge, så kroppen har tid til omstillingen. Skærer du kulhydraterne væk fra den ene dag til den anden, vil det med stor sandsynlighed trække tæppet væk under fødderne på dig og gøre dig træt og uoplagt. Low carb-programmet fremmer kroppens evne til at fedtforbrænde og forstærker effekten af din træning, både når det gælder vægttab og forbedring af udholdenheden. Så glæd dig til at slå to fluer med ét smæk!

Vil du skrue ekstra op for din fedtforbrænding via kosten, så er keto-diæten en strategi for dig. Bliv klogere på, hvordan du opnår ketose her.