Mavecamp for begyndere: Effektivt mave-program, der giver resultater

Med I FORMs Mavecamp for begyndere får du 6 programmer, der giver en stærk og veltrænet mave. Øvelserne styrker gradvist din mave- og kernemuskulatur, så du med en lille indsats kan gå fra begynderblød til bomstærk.

Kvinde laver maveøvelse

MAVE-PROGRAM. Få en veltrænet mave med I FORMs mavecamp, som bygger dine muskler op trin for trin.

© Jakob Helbig

Står en stærk og veltrænet mave øverst på din ønskeliste? Så er du havnet det rette sted. Nedenfor får du nemlig et effektivt mave-forløb, hvor du trin for trin træner maven op fra bunden.

Du kan derfor være med, selvom du er nybegynder og ønsker dig en veltrænet mave.

Øvelserne er sammensat til at styrke alle mavens muskelgrupper og stiger i sværhedsgrad fra gang til gang.

Du skal være abonnent for at få adgang til videotræningerne. Prøv 2 uger for 0 kroner. Er du allerede abonnent? Log ind her

Mavecamp for begyndere

Niveau 1

Her kommer to effektive maveøvelser, som hverken kræver udstyr eller god tid. Programmet tager knap 7 minutter og hjælper dig godt på vej til drømmemaven.

GÅ TIL TRÆNINGEN HER

Niveau 2

Kast al din kærlighed på maven i dette ultrakorte og simple program, som styrker og toner alle mavens muskler. Det er dejligt overskueligt!

GÅ TIL TRÆNINGEN HER

Niveau 3

Er du gået død i almindelige mavebøjninger? Så prøv disse to effektive øvelser, som styrker dine mavemuskler og samtidig sætter gang i forbrændingen.

GÅ TIL TRÆNINGEN HER

Niveau 4

Du behøver ikke engang klæde om for at lave dette supersimple maveprogram. Det tager kun få minutter, og dine mavemuskler vil takke dig for indsatsen.

GÅ TIL TRÆNINGEN HER

Niveau 5

Sæt kurs mod en flot og stærk mave med to anderledes og effektive maveøvelser, som giver en dejlig afveksling fra den klassiske mavebøjning.

GÅ TIL TRÆNINGEN HER

Niveau 6

Din mavetræning bliver yderst overskuelig med dette miniprogram. Du kan lave det alle steder, og det tager kun 6 minutter at gennemføre.

GÅ TIL TRÆNINGEN HER

Ofte stillede spørgsmål om I FORMs digitale abonnement

Udvid punkterne for at læse mere.

Hvordan får jeg adgang til videotræningen?

Hvordan får jeg adgang til videotræningen?

For at få adgang til I FORMs store video-univers skal du tilmelde dig som abonnent. Lige nu kan du få to ugers gratis adgang ved at trykke lige her.

Hvis du allerede er abonnent på magasinet, har du adgang til alt indhold på iform.dk. Du skal blot oprette et login og en adgangskode.

Hvad koster et digitalt abonnement på I FORM?

Hvad koster et digitalt abonnement på I FORM?

Som abonnent på I FORM har du fri adgang til alt indhold på iform.dk. Her kan du træne med på video, få serveret ugens sunde madplan og få adgang til +1000 kalorielette opskrifter.

Lige nu kan du få to ugers gratis adgang, hvis du vil prøve, om det er noget for dig. Kom i gang her. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned.

På hvilke enheder kan jeg se videotræningen?

På hvilke enheder kan jeg se videotræningen?

Du kan få adgang til I FORMs digitale univers på iPhone og iPad, Android smartphone og tablet og PC eller Mac. Bemærk at du skal have iOS 9 eller nyere på iPhone og iPad, mens du på Android skal have OS 5 eller nyere.

Kan jeg bruge mit login på mere end én enhed ad gangen?

Kan jeg bruge mit login på mere end én enhed ad gangen?

Ja, når du abonnerer I FORM, har du adgang på op til fem enheder ad gangen.

Hvordan får jeg videotræningen op på fjernsynet?

Hvordan får jeg videotræningen op på fjernsynet?

Du kan caste videoen op på fjernsynet, hvis du har et Apple TV.
Tryk blot på ikonet nederst i højre hjørne på din iPhone eller iPad, vælg dit Apple TV på listen, og træn med foran fjernsynet.

Hvor finder jeg videoer til specifikke kropsdele?

Hvor finder jeg videoer til specifikke kropsdele?

  1. Gå til forsiden af I FORMs onlinetræning
  2. Scroll lidt ned ad siden. Her kan du finde programmer målrettet forskellige kropsdele, programmer uden hop og programmer, hvor du skal bruge specifikt udstyr.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Resten af året gratis


Newsletter background