Derfor forsvinder topmaven ikke

Knokler du løs, uden at din topmave forsvinder? Tjek 8 typiske grunde til, at dit mavefedt bliver siddende, og få en fladere og gladere mave.

Kvinde med mavedelle forsøger at knappe jeans

VIL DU HAVE EN GLADERE OG FLADERE MAVE? Det kan der være flere årsager til, at din topmave ikke forsvinder. Få 8 skjulte grunde her.

© iStock

Opskriften på en gladere og fladere mave er en af de ting, der står højest på I FORM-læsernes ønskeseddel, og det er faktisk et rigtig fornuftigt ønske.

Rent sundhedsmæssigt er det nemlig supervigtigt at komme af med mavefedtet – især hvis fedtet sidder mellem dine indvolde og ikke bare som en blød mavedelle uden på maven.

Strategien til at slippe af med begge typer mavefedt er den samme: spis sundt, hold øje med kalorierne, rør dig dagligt, og dyrk fysisk krævende motion minimum tre gange om ugen.

Selv om du allerede overholder dette, kan der dog sagtens gemme sig skjulte årsager til, at mavefedtet ikke giver slip.

Tjek de otte mest udbredte årsager her – og få de allerbedste tips til at overvinde dem, så du omsider kan få has med mavefedtet.

LÆS OGSÅ: Forstoppelse? Sådan slipper du af med det

8 grunde til, at din topmave ikke forsvinder:

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background