Sov godt med yoga

Kniber det med at sove om natten? Så prøv disse 6 yogaøvelser der får dig ned i tempo og skaber ro i krop og sind.

12. januar 2015 af Yogainstruktør Pia Olsen

Har du svært ved at slukke for tankemyldret og falde til ro, når du går i seng? Så er hjælpen her: Lav disse 6 enkle yogaøvelser før sengetid. De får dig helt ned i tempo og skaber ro i krop og sind, så du sover som en baby. Øvelserne kan udføres af alle og tager ikke lang tid.

I FORM anbefaler:

TILBUD: Få din egen yogamåtte og træn, når det passer dig

En god, skridsikker yogamåtte er et must, hvis du vil stå stabilt i de ofte krævende yogastillinger. Men den er også genial til al anden hjemmetræning, da den er med til at sikre, at du rent faktisk får trænet. Lige nu kan du få til en komplet hjemmetræningspakke med både foam roller, træningselastik, redondo-bold og selvfølgelig din helt egen yogamåtte. Tjek den her!

Med din egen yogamåtte er det nemt lige at lave et par øvelser, når du har nogle ledige minutter. Lige nu kan du få en yogamåtte fra Active Fit med I FORMs store træningspakke, hvor du også får en træningselastik, redondo-bold og foam roller. Få det hele + 4 nr. af I FORM for kun 149,- + porto.

Derfor skal du have din egen yogamåtte

 • Du træner bedre – du kan måske nok lave yogaøvelser på et tæppe eller et liggeunderlag. Men en rigtig yogamåtte på max 1 cm's tykkelse er skridsikker og sikrer, at du står fast og får lavet øvelserne rigtigt.

 • Det er mere hygiejnisk – går du til yoga og bruger træningscentrets lånemåtter, ligger du med næsen nede i andre menneskers sved og hudrester. Og det er formentlig ikke specielt ofte, at lånemåtterne bliver vasket. Så er der rarere at have sin egen måtte med.

 • Du kan træne, når det passer dig – har du en yogamåtte derhjemme, kan du hurtigt lige hive den frem og lave et par øvelse, hvis du har 10 ledige minutter. Eller hvad med at lave nogle "sov godt"-yogaøvelser inden sengetid?

Få komplet pakke med udstyr til hjemmetræning med dit nye I FORM-abonnement. Kun 149 kr. + 49,50 kr. i porto.

Få træningspakke med yogamåtte til RABATPRIS

Lige nu kan du få en komplet træningspakke med det vigtigste udstyr til effektiv hjemmetræning med dit nye I FORM-abonnement til en rigtig god pris. Alt dette får du:

 • YOGAMÅTTE – helt uundværlig til hjemmetræning og og ikke mindst mere hygiejnisk end lånemåtterne i centret. God, skridsikker kvalitet fra Active Fit, 4 mm tyk, 60 x 173 cm, koksgrå.
 • REDONDO-BOLD – genial lille træningsbold, som gør dig i stand til at lave nogle af de mest effektive øvelser for mave og baller. Active Fit, 20 cm i diameter, pink.

 • TRÆNINGSELASTIK – lav nem, effektiv styrketræning UDEN vægte med denne elastik. Fra Active Fit, 15 x 200 cm, pink.

 • FOAM ROLLER – rul ømheden ud af kroppen. Skøn til fx ømme lår, baller og ryg. Solid kvalitet fra Active Fit, 15 x 30 cm, sort.

 • I FORM – Få nye træningsøvelser, ekspertråd og masser af inspiration til en sund og glad livsstil. De første 4 numre følger med i din træningspakke. Du kan herefter til enhver tid opsige dit abonnement.

 • Læs mere om træningspakken og hvordan du bruger udstyret
 • Læs mere om magasinet I FORM
 • Vil du ha' træningspakken?
  BESTIL NU – og spar 646 kroner!

  Værdi af træningspakken: 795 kr.
  Din pris: 149 kr.

  VIDEO: Alt det (og meget mere) kan du med din nye træningspakke

  Med træningspakken får du alt, hvad du har brug for, til at komme i form derhjemme: Fire vigtige træningsredskaber og magasinet I FORM – med øvelser, programmer og masser af inspiration. KØB TRÆNINGSPAKKEN HER – kun 149,- + porto.

  Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

  Måske er du interesseret i...

  I FORM anbefaler