Tab dig med tabata: Her er træningsserien, der sætter forbrændingen i vejret

Med tabata-træning skal du give den gas, til gengæld kommer du i virkelig god form på rekordtid.

TABATA. Forbered dig på en intens, men effektiv, omgang træning med indlagte pauser. Tabata er sjovt - og før du ved af det, er træningen overstået.

© iStock

Vil du gerne tabe dig, men har du ikke tid til at nå forbi det lokale fitnesscenter flere gange om ugen? Så er tabata-træning lige noget for dig!

Programmerne består af 3 øvelser og varer kun 15 minutter i alt. Det er alt, hvad du behøver for at komme i form – den er god nok! Og du kan ovenikøbet træne hjemme i stuen, eller hvor det passer dig.

Prøv den effektive træningsserie “Tab dig med tabata”, der med garanti får pulsen op og øger din forbrænding

Tab dig med tabata 2

Du skal kun lave 3 simple øvelser, og med 12 minutters arbejde har du klaret dagens træning. Kom gratis i gang nu og få adgang til programmet nu.

Gå til træningen her.

Tab dig med tabata 3

Glæd dig til stærke lår, spændstige baller og arme, der uden problemer slæber tunge indkøbsposer op ad trappen. Programmet giver dig det hele. Kom gratis i gang nu og få adgang til programmet nu.

Gå til træningen her.

Tab dig med tabata 4

En stærk og stabil core gavner dig både i hverdagen og til træning. Med dette tabata-program er det lige præcis, hvad du kan se frem til. Kom gratis i gang nu og få adgang til programmet nu.

Gå til træningen her.

Tab dig med tabata 5

Har du en travl hverdag, så har vi det perfekte træningsprogram. Med disse drøneffektive intervaller kommer du nemlig i form på under et kvarter. Kom gratis i gang nu og få adgang til programmet nu.

Gå til træningen her.

Tab dig med tabata 6

20 sekunders arbejde og 10 sekunders pause. Så simpelt er intervalprogrammet, der med blot 3 effektive øvelser kommer hele kroppen rundt. Kom gratis i gang nu og få adgang til programmet nu.

Gå til træningen her.

Ofte stillede spørgsmål

Udvid punkterne for at læse mere.

På hvilke enheder kan jeg se videotræningen?

På hvilke enheder kan jeg se videotræningen?

Du kan få adgang til I FORMs digitale univers på iPhone og iPad, Android smartphone og tablet og PC eller Mac. Bemærk at du skal have iOS 9 eller nyere på iPhone og iPad, mens du på Android skal have OS 5 eller nyere.

Kan jeg bruge mit login på mere end én enhed ad gangen?

Kan jeg bruge mit login på mere end én enhed ad gangen?

Ja, når du abonnerer I FORM, har du adgang på op til fem enheder ad gangen.

Hvordan får jeg videotræningen op på fjernsynet?

Hvordan får jeg videotræningen op på fjernsynet?

Du kan caste videoen op på fjernsynet, hvis du har et Apple TV.
Tryk blot på ikonet nederst i højre hjørne på din iPhone eller iPad, vælg dit Apple TV på listen, og træn med foran fjernsynet.

Hvor finder jeg videoer til specifikke kropsdele?

Hvor finder jeg videoer til specifikke kropsdele?

  1. Gå til forsiden af I FORMs onlinetræning
  2. Scroll lidt ned ad siden. Her kan du finde programmer målrettet forskellige kropsdele, programmer uden hop og programmer, hvor du skal bruge specifikt udstyr.

Få fuld adgang med et digitalt abonnement på I FORM. Kun 79 kr./måned. Kom gratis i gang nu.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Få det hele i I FORMs app

Vidste du, at du som abonnent også har adgang til træningerne i vores app I FORM - træning og sund mad? Her kan du gemme dine træninger, så du nemt kan tilgå dem. Du har også mulighed for at følge I FORMs ugentlige, sunde madplan og adgang til masser af lækre opskrifter. Læs mere her.