Styrketræning på budget

Træning behøver hverken foregå i et fitnesscenter eller med assistance fra hundedyre redskaber. I FORMs sundhedsekspert Michelle Kristensen giver dig her et effektivt og sjovt styrketræningsprogram med tre billige og enkle husholdningsredskaber, som mange nok allerede har derhjemme.

Michelle Kristensen

Sådan skal du træne

Opvarmning: Sørg for at varme op i 10 minutter, inden du går i gang med øvelserne. Det er vigtigt at få bevæget alle leddene, få pulsen let op og blive varm i kroppen.

Træning: Efter opvarmningen er det tid til at træne med de tre redskaber, som er en kost, en taburet og en plantevogn. Du kan selvfølgelig sagtens bruge lignende redskaber, som du finder egnet. Du skal lave i alt 6 øvelser med dem. Øvelserne vil få din puls op og styrke din krop.

Gentagelser: Du skal lave de 6 øvelser gennem i alt 4 runder. Du kører altså først øvelse 1 efterfulgt af øvelse 2, derefter øvelse 3 osv. Forsøg at holde så korte pauser som muligt mellem hver øvelse – det bedste er, hvis du slet ikke holder nogen. Når du har været de 6 øvelser igennem, holder du 2 minutters pause, inden du starter forfra igen.

Newsletter background