Hjemmelavede marsbarer

20 minutter
188 kcal

Uhm, der er bare noget over at sætte tænderne i lækkerier, du selv har lavet.

Hjemmelavede marsbarer

MARS BAR – Sørg for at lade chokoladen på barerne tørre, inden du sætter dem på køl.

© Skovdal Nordic

Hjemmelavede marsbarer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Fyld:

  • 25 g medjooldadler
  • 8⅓ g sorte bønner, fra dåse
  • 8⅓ g mandler
  • ¼ dl dulce de leche

Overtræk:

  • 33 g mørk chokolade, mindst 70 %

Sådan gør du

  • Hak dadler groft, og blend med drænede sorte bønner og mandler. Rør massen sammen med dulce de leche.
  • Rul en 2 cm bred pølse af massen, og skær den ud i 12 lige store barer. Giv dem et let tryk med håndfladen.
  • Smelt ⅔ af chokoladen over et vandbad. Tag gryden af varmen, når al chokoladen er smeltet.
  • Rør resten af den ikkesmeltede chokolade i den smeltede chokolade, så den bliver tempereret. Rør, indtil al chokolade er smeltet.
  • Stik en lille gaffel eller pind i barerne, dyp dem i den smeltede chokolade, og lad dem dryppe af på en rist.
  • Læg chokoladebarerne i en beholder betrukket med bagepair, når de er tørre. Opbevar dem på køl, hvor de holder sig lækre i op til en uge.

TIP! Riv en appelsin, og kom lidt af den revne skal i chokoladen, hvis du er vild med orangesmag.