Sunde opskrifter Sunde snacks Hjemmelave... Hjemmelavede marsbarer 20 minutter 188 kcal Uhm, der er bare noget over at sætte tænderne i lækkerier, du selv har lavet. Af Inge Skovdal 24. september 2022 MARS BAR – Sørg for at lade chokoladen på barerne tørre, inden du sætter dem på køl. © Skovdal Nordic Hjemmelavede marsbarer Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. Fyld: 25 g medjooldadler 8⅓ g sorte bønner, fra dåse 8⅓ g mandler ¼ dl dulce de leche Overtræk: 33 g mørk chokolade, mindst 70 % Sådan gør du Hak dadler groft, og blend med drænede sorte bønner og mandler. Rør massen sammen med dulce de leche. Rul en 2 cm bred pølse af massen, og skær den ud i 12 lige store barer. Giv dem et let tryk med håndfladen. Smelt ⅔ af chokoladen over et vandbad. Tag gryden af varmen, når al chokoladen er smeltet. Rør resten af den ikkesmeltede chokolade i den smeltede chokolade, så den bliver tempereret. Rør, indtil al chokolade er smeltet. Stik en lille gaffel eller pind i barerne, dyp dem i den smeltede chokolade, og lad dem dryppe af på en rist. Læg chokoladebarerne i en beholder betrukket med bagepair, når de er tørre. Opbevar dem på køl, hvor de holder sig lækre i op til en uge. TIP! Riv en appelsin, og kom lidt af den revne skal i chokoladen, hvis du er vild med orangesmag. ChokoladeDadlerBønnerMandler