Sunde opskrifter Sunde snacks Hjemmelave... Hjemmelavede lionbarer 20 minutter 208 kcal Prøv vores nye version af klassikeren, der knaser sprødt af Rice krispies. Af Inge Skovdal 25. september 2022 LION BAR – Bløde udenpå og sprøde indeni. Kast dig ud i at lave dine egne hjemmelavede lækkerier. Det er lettere end du tror. © Skovdal Nordic Hjemmelavede lionbarer Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. Fyld: ¼ dl peanutbutter ¼ dl sirup ¼ dl kokosmel ½ dl Rice Krispies Overtræk: 16 g mørk chokolade, mindst 70 % Sådan gør du Varm peanutbutter og sirup i en gryde, indtil det er smeltet. Vend kokos og Rice Krispies i. Fordel massen i kegleformede silikoneforme, der måler 4 cm i diameter og 3 cm i dybden. Fyld formene to tredjedele op med massen. Læg barerne på køl. Smelt ⅔ af chokoladen over et vandbad. Tag gryden af varmen, så snart chokoladen er smeltet. Rør resten af den ikkesmeltede chokolade i den smeltede chokolade, så den bliver tempereret. Rør rundt, til al chokolade er smeltet. Stik en lille gaffel eller pind i de afkølede barer, dyp dem i chokoladen, og lad dem dryppe af på en rist. Drys Rice Krispies på toppen. Læg lionbarerne i en beholder betrukket med bagepapir, når de er tørre. Opbevar dem på køl. De holder sig lækre i en uges tid. TIP! Har du ingen forme, rul da massen til en pølse på 4 cm i diameter, læg den på køl i 3-4 timer, og skær ud i 2 cm tykke skiver. ChokoladeKokos