Antiinflammatorisk energigrød i professorens yndlingsfarve

10 minutter
197 kcal

Professoren bag grøn energigrød har en yndlingsfarve. Og den er ikke grøn. Den er orange. Her får du en hamrende lækker orange variant af professorens grønne grød fyldt med antiinflammatoriske lækkerier.

Grøn grød med gulerod, gurkemeje og blomkål

BLOMKÅL er god at bruge som base i en grøn grød, der ikke skal være grøn og heller ikke skal ende med at ligne en mudderpøl.

© wichmann+bendtsen

Antiinflammatorisk energigrød i professorens yndlingsfarve

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 150 g gulerod
  • 100 g gul bede eller rødbede
  • 10 g frisk gurkemeje
  • 160 g frossen blomkål
  • 1 citron, saften
  • 1 æble
  • 2 håndfuld krydderurter
  • 2 dl afkølet urtete

Toppings:

  • 2 håndfuld friske bær
  • 2 spsk. valnødder

Sådan gør du

  • Blend skrællet gulerod, bede og gurkemeje sammen med de øvrige ingredienser. Konsistensen skal være tyk og cremet.
  • Hæld grøden i en skål og server med friske bær og hakkede valnødder.

TIP
Blomkål er god at bruge som base i en grøn grød, der ikke skal være grøn og heller ikke skal ende med at ligne en mudderpøl.