OnlinetræningMadplanOpskrifterRuteplanner
Søg
Min side
Login
    OnlinetræningMadplanOpskrifterRuteplanner
Luk
Login
Til forsiden
    • I FORMs ruteplanner
    • Tegn rute
    • Mine ruter
    • TRÆNING
    • Alle træningsprogrammer
    • Onlinetræning
    • Quick fit-træninger
    • Øvelser
    • Styrketræning
    • Yoga
    • Skader
    • Træningstøj og -udstyr
    • Coopertest - test din kondition
    • Løb
    • Gang
    • Løbeprogrammer
    • 5 km
    • 10 km
    • Halvmarathon
    • Marathon
    • Intervaltræning
    • ALLE OPSKRIFTER
    • Madplaner
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Brød
    • Salater
    • Kager
    • Pandekager
    • Desserter
    • Sunde snacks
    • Smoothie
    • Juice-opskrifter
    • Vegetar
    • Omregn gram til dl
    • SUND KOST
    • Kostråd
    • Kost til træning
    • Sunde råvarer
    • VÆGTTAB
    • Slankekur
    • Kostplaner
    • Gode råd til vægttab
    • Flad mave
    • Kalorieforbrænding
    • BMI-beregner
    • Kalorieberegner
    • Beregn kalorieforbrænding
    • SUNDHED
    • Forebyggelse
    • Hjerte
    • Kræft
    • Stress
    • Søvn
    • Sund mave
    • Psykologi
    • Sex
    • Meditation
    • Skønhed og pleje
  • Abonnement
  • Fordelsshop
  • Om I FORM
  • Smugkig i magasinet
  • Kundeservice
  • Annoncér
  • Min side
  • Mine gemte artikler
  • Log ud
Sunde opskrifter
Madplaner
Ugens madp...

Ugens madplan

Broccolisalat med sprød bacon
Uge 8

Kød som krydderi

Du har sikkert fanget, at vi alle bør skære ned på kødet. For klimaets skyld. Og for sundhedens skyld. Er du glad for kød, kan det dog være svært at undvære, fordi det giver masser af saft og kraft til en ret. Løsningen kan være at nøjes med bare en lille smule, og det er netop, hvad vi gør i ugens madplan. Du skal nok blive mæt!

Når der skal spares på kødet, er bacon og parmaskinke gode valg, fordi selv små mængder giver masser af smag. Dét trick benytter vi os flere gange i ugens madplan, fx mandag, hvor vi drysser sprødstegt bacon ud over en lækker broccolisalat med æbler og granatæblekerner.

Tirsdag lader vi en smule chilistegte rejer agere topping på en skøn, krydret thaisuppe. Og onsdag er det så parmaskinkens tur, når den får lov at være kronen på værket på en herlig pastaret med tomatsauce. Er der børn med sarte smagsløg i familien, er det let at lave separate portioner, hvor der skrues lidt ned for chilien.

Ugens vegetarret er en lækker salat med lilla spidskål, appelsin og avocado. Vi runder ugen af med lækre broccolipizzaer med topping af bl.a. grillet grønt, gedeost og parmaskinke og serverer en sprød rødbedesalat til – ikke dårligt ….

Lidt chokolade kan man godt få trang til, når det er weekend. Hvad siger du fx til en snasket men sund omgang chokoladeis med peanutbuttersauce og smeltet chokolade? Den er superlækker, og vi lover – den er der ikke ét eneste gram kød i …

Velbekomme!

Mandag
Broccolisalat med sprød bacon
Aftensmad

Broccolisalat med sprødstegt bacon

Aftensmaden til de dage, hvor der skal flere grøntsager på bordet. Prøv vores broccolisalat, der giver kødet en skøn birolle, mens grøntsagerne fylder det meste af tallerkenen.

327 kcal
20 minutter
Tirsdag
Thaisuppe med kokos og chilirejer
Aftensmad

Thaisuppe med kokos og chilirejer

Lad grøntsagerne spille en hovedrolle i denne himmelske supper, der krydres med både ingefær, hvidløg, kokos og chilirejer.

466 kcal
30 minutter
Onsdag
Skål med spaghetti med tomat-chili-sauce
Aftensmad

Spaghetti med tomat-chili-sauce

På bare 20 minutter kan du servere en skøn pastaret med parmaskinke og tomat-chili-sauce. Du kan også undlade skinken og spise den vegetarisk.

540 kcal
20 minutter
Torsdag
Salat med lilla spidskål, ristede kikærter og avocado
Aftensmad

Salat med lilla spidskål, ristede kikærter og avocado

Vores lækre spidskålssalat med ristede kikærter og avocado er ikke blot sund og mættende, den er også et sandt festfyrværkeri af farver.

514 kcal
30 minutter
Fredag
Broccolipizzaer med sprød rødbedesalat
Aftensmad

Broccolipizzaer med sprød rødbedesalat

Denne pizza er toppet med sundhed, uden at vi er gået på kompromis med smagen. Giv dig i kast med blomkålspizza serveret med sprød rødbedesalat. Velbekomme!

486 kcal
30 minutter
Lidt godt til weekenden
Desserter

Chokolade-is med peanutbuttersauce

Prøv denne chokolade-bombe med chokolade-is, peanutbuttersauce og smeltet, mørk chokolade.

399 kcal
20 minutter
Bønner og linser

Ugens tip

Bliv mæt – også uden kød
Når du skruer ned for kødet, er det en god idé at skrue op for fuldkorn, vegetabilske proteiner og proteinrige mejeriprodukter, så du får noget mæthed ind i dit måltid.

Fuldkorn:

  • Fuldkornspasta, brune ris og groft brød.

Vegetabilske proteiner:

  • Bælgfrugter i form af kikærter, linser og bønner. Quinoa, grønne ærter, broccoli samt nødder, frø og kerner.

Mejeriprodukter og æg:

  • Ost, hytteost, skyr og æg.
Foodplan concepts background

I FORMs madplan giver inspiration til hverdagsmenuen

Hver uge serverer vi 5 sunde aftensmads-opskrifter, der er udvalgt efter principperne herunder. Du får også en bonusret til weekenden.

Max 30 min. tilberedningstid
Max 650 kcal pr. måltid
Fisk eller skaldyr 1 gang om ugen
Vegetar måltid 1 gang om ugen
Sunde råvarer
Læs mere
    Udgiver
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • Kundeservice
    • Kontakt: 39 10 30 00
    Følg os
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • I FORMs nyhedsbrev
    • I FORM Rejser
    Om I FORM
    • Abonnement
    • I FORMs app
    • Fordels-shop
    • Hvad er I FORM?
    • FAQ
    • Wype – digitalt magasin
    • Annoncér
    • Kontakt
    Information
    • Cookiepolitik
    • Persondatapolitik
    • Juridisk information