Fuldkornspasta med fennikel og rejer

20 minutter
573 kcal

På kun 20 minutter kan du lave let og lækker aftensmad med fuldkornspasta, fennikel, tomat og rejer. Det kan næsten ikke være nemmere!

Fuldkornspasta med fennikel og rejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 400 g store rejer med halespids
  • 2 fennikler
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 150 g fuldkornspasta
  • 16 små tomater
  • 1 lille bundt dild

Sådan gør du

  • Tø rejerne op.

  • Skær fennikel i helt fine skiver, og steg disse bløde og blanke i den ene spsk. olivenolie i min. 10 minutter.

  • Krydr med salt og peber.

  • Kog pastaen al dente.

  • Skær tomaterne i halve.

  • Dræn rejerne godt, og dup dem tørre.

  • Hæld den sidste spiseskefuld olie på panden til fennikelskiverne, og kom rejer og halve tomater ved.

  • Vend godt rundt i et par minutter, til tomater og rejer er varmet godt igennem.

  • Smag retten til med salt og peber. Vend med fuldkornspasta og dild.

  • Energi: 573 kcal

  • Protein: 42,2 g

  • Fedt: 16,8 g

  • Kulhydrat: 69,2 g

  • Kostfibre: 11,9 g