Fuldkornspasta med fennikel og rejer

20 minutter
573 kcal

På kun 20 minutter kan du lave let og lækker aftensmad med fuldkornspasta, fennikel, tomat og rejer. Det kan næsten ikke være nemmere!

Fuldkornspasta med fennikel og rejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 400 g store rejer med halespids
  • 2 fennikler
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 150 g fuldkornspasta
  • 16 små tomater
  • 1 lille bundt dild

Sådan gør du

  • Tø rejerne op.
  • Skær fennikel i helt fine skiver, og steg disse bløde og blanke i den ene spsk. olivenolie i min. 10 minutter.
  • Krydr med salt og peber.
  • Kog pastaen al dente.
  • Skær tomaterne i halve.
  • Dræn rejerne godt, og dup dem tørre.
  • Hæld den sidste spiseskefuld olie på panden til fennikelskiverne, og kom rejer og halve tomater ved.
  • Vend godt rundt i et par minutter, til tomater og rejer er varmet godt igennem.
  • Smag retten til med salt og peber. Vend med fuldkornspasta og dild.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background