Sunde opskrifter Aftensmad Fuldkornsp... Fuldkornspasta med fennikel og rejer 20 minutter 573 kcal På kun 20 minutter kan du lave let og lækker aftensmad med fuldkornspasta, fennikel, tomat og rejer. Det kan næsten ikke være nemmere! Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 12. januar 2016 Fuldkornspasta med fennikel og rejer Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 400 g store rejer med halespids 2 fennikler 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie Havsalt og kværnet sort peber 150 g fuldkornspasta 16 små tomater 1 lille bundt dild Sådan gør du Tø rejerne op. Skær fennikel i helt fine skiver, og steg disse bløde og blanke i den ene spsk. olivenolie i min. 10 minutter. Krydr med salt og peber. Kog pastaen al dente. Skær tomaterne i halve. Dræn rejerne godt, og dup dem tørre. Hæld den sidste spiseskefuld olie på panden til fennikelskiverne, og kom rejer og halve tomater ved. Vend godt rundt i et par minutter, til tomater og rejer er varmet godt igennem. Smag retten til med salt og peber. Vend med fuldkornspasta og dild. SkaldyrRejerPastaFennikelTomat