Onlinetræning Madplan Opskrifter Ruteplanner
Søg
Min side
    Onlinetræning Madplan Opskrifter Ruteplanner
Luk
Til forsiden
    • I FORMs ruteplanner
    • Tegn rute
    • Mine ruter
    • TRÆNING
    • Alle træningsprogrammer
    • Onlinetræning
    • Quick fit-træninger
    • Øvelser
    • Styrketræning
    • Yoga
    • Skader
    • Træningstøj og -udstyr
    • Coopertest - test din kondition
    • Løb
    • Gang
    • Løbeprogrammer
    • 5 km
    • 10 km
    • Halvmarathon
    • Marathon
    • Intervaltræning
    • ALLE OPSKRIFTER
    • Madplaner
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Brød
    • Salater
    • Kager
    • Pandekager
    • Desserter
    • Sunde snacks
    • Smoothie
    • Juice-opskrifter
    • Vegetar
    • Omregn gram til dl
    • SUND KOST
    • Kostråd
    • Sunde råvarer
    • Kost til træning
    • Protein-beregner
    • VÆGTTAB
    • Slankekur
    • Kostplaner
    • Gode råd til vægttab
    • Flad mave
    • Kalorieforbrænding
    • BMI-beregner
    • Kalorieberegner
    • Beregn kalorieforbrænding
    • SUNDHED
    • Forebyggelse
    • Hjerte
    • Kræft
    • Stress
    • Søvn
    • Sund mave
    • Psykologi
    • Sex
    • Graviditet
    • Terminsberegner
    • Meditation
    • Skønhed og pleje
  • Abonnement
  • Fordelsshop
  • Om I FORM
  • Smugkig i magasinet
  • Kundeservice
  • Annoncér
  • Min side
  • Mine gemte artikler
  • Log ud
Sunde opskrifter
Madplaner
Ugens madp...

Ugens madplan

Mørbradgryde med ris og brocolli
Uge 6

Alletiders, alsidige løg

De færreste vil nok nævne den som deres yndlingsgrøntsag. Men tænk bare, hvor kedelig meget mad ville være, hvis der ikke fandtes løg til liiige at give lidt kant. I denne uges madplan hædrer vi derfor køkkenets hverdagshelt i alle afskygninger: De almindelige gule løg, de smukke rødløg, de milde skalotteløg, de små skarpe hvidløg og de fine forårsløg.

De får øjnene til at løbe i vand og hænderne til at lugte grimt, men i mad kan løg altså bare noget helt unikt – både som rå og skarpe, og som tilberedte; bløde og søde.

Vi lægger ud med en rigtig vinterklassiker: Mørbradgryde, hvor løg giver god smag i saucen. Dagen efter får du så både almindelige løg, rødløg og hvidløg i en klassisk fransk suppe med ostebrød på toppen.

Onsdag er der kyllingefrikadeller på menuen med en lækker hvidløgsdressing til en salat med quinoa og ovnbagte gulerødder.

Torsdag får du rå rødløg i en mættende salat med grønne bønner, og ugen rundes af med den italienske favorit: Spaghetti carbonara – her i en lidt sundere udgave med kalkunbacon og og forårsløg.

I weekenden kan du fortsætte i den italienske stil med en lækker kartoffelpizza med pesto og syltede rødløg.

Du kan sagtens købe løgene færdige på glas, men ellers kan du prøve vores nemme opskrift på syltede rødløg.

Velbekomme!

Mandag
Mørbradgryde med ris og brocolli
Aftensmad

Verdens bedste mørbradgryde med ris og broccoli

Vi har opgraderet vinterklassikeren mørbradgryde og fyldt den med lækre grøntsager som broccoli og gulerødder.

637 kcal
30 minutter
Tirsdag
Skål med løgsuppe
Aftensmad

Løgsuppe med ostebrød

På bare 30 minutter kan du tilberede og servere en skøn løgsuppe... Og de fleste af ingredienserne har du højst sandsynligt allerede derhjemme - og eller kan de købes billigt.

434 kcal
30 minutter
Onsdag
Kyllingefrikadeller med gulerod-quinoa-salat
Aftensmad

Kyllingefrikadeller med gulerod-quinoa-salat

Servér lækre kyllingefrikadeller med en skøn og sund gulerod-quinoa-salat - et mættende og smagfuldt aftensmåltid. Velbekomme!

589 kcal
30 minutter
Torsdag
Blomkålsalat med varmrøykt laks
Aftensmad

Blomkålssalat med varmrøget laks

Du går ikke sulten fra bordet med denne lækre, fyldige salat med varmrøget laks, blomkål, quinoa og bønner.

584 kcal
30 minutter
Fredag
Spaghetti carbonara og tomatsalat
Aftensmad

Spaghetti carbonara med tomatsalat

VI har opdateret alles yndlingspastaret, så den er blevet lidt sundere, men stadig smager, så englene synger. Buon appetito!

594 kcal
30 minutter
Lidt godt til weekenden
En pizza med fyld af kartofler, pesto og syltede rødløg
Aftensmad

Vegansk kartoffelpizza med pesto og syltede rødløg

Giv den lokale pizza-pusher en fridag og skift nummer 17 ud med denne hjemmekreerede lækkermås med lidt flere kostfibre.

699 kcal
1 time
Løg

Ugens tip

6 skarpe tips om løg

  1. Opbevar løg knastørt og langt væk fra andre madvarer, aldrig i en plastpose og gerne ved 6-10 gr.

  2. Læg dit løg i lunkent vand, før du skal skære det, så løsner skrællen sig lidt, og du kan let trække den af.

  3. Er dine løg for stærke, kan du også lægge dem i vand, før du skærer – det giver en mildere smag.

  4. Brug en skarp kniv. Jo mere du maser og trykker med en sløv kniv, jo flere af de gasser, der får dig til græde, frigives der.

  5. Skær løg langs rillerne, hvis de skal varmebehandles, og du gerne vil bevare strukturen. Skærer du på tværs, splatter løgskiverne mere ud i dine retter.

  6. Hvis dine løg begynder at spire, så brug de grønne toppe, som du ville bruge purløg.

Foodplan concepts background

I FORMs madplan giver inspiration til hverdagsmenuen

Hver uge serverer vi 5 sunde aftensmads-opskrifter, der er udvalgt efter principperne herunder. Du får også en bonusret til weekenden.

Max 30 min. tilberedningstid
Max 650 kcal pr. måltid
Fisk eller skaldyr 1 gang om ugen
Vegetar måltid 1 gang om ugen
Sunde råvarer
Læs mere
    I FORM
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • KUNDESERVICE
    • Selvbetjening
    • Tlf. 39 10 30 00
    Følg os
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • I FORMs nyhedsbrev
    • I FORM Rejser
    Om I FORM
    • Abonnement
    • I FORMs app
    • Fordels-shop
    • Hvad er I FORM?
    • FAQ
    • Wype – digitalt magasin
    • Annoncér
    • Kontakt
    Information
    • Cookiepolitik
    • Cookieindstillinger
    • Persondatapolitik
    • Juridisk information