Sådan får du mere grønt i din frokost

Frokost kan hurtigt blive en kedelig og bleg affære. Med I FORMs guide booster du din sundhed og appetit med grønne alternativer.

  • Rugbrødsklapsammen, hvor den øverste rugbrødsklap er byttet ud med en eller to skiver squash.
    Du skærer squashen på langs, så skiverne bliver lange. Lægges fx sammen med fintrevet spidskål og tunsalat med rødløg og kapers.

  • Spidskålswrap med kylling og pesto lavet på grønkål. Du kan servere letdampede broccoli-buketter vendt med lidt gedeost til.

  • Frokostsalat – måske med alternative ingredienser.
    Prøv fx en salat med fintsnittede rå jordskokker, kernerne fra et granatæble og en god dressing af olivenolie, dijon, akaciehonning, salt og lidt vand. Drys med græskarkerner.
  • Rugbrødsklapsammen med frikadeller med revet pastinak i og ærtepuré som smørelse.