Kikærtesalat med spidskål og bolsjebeder

30 minutter

Skøn salat med kikærter, granatæble og en cremet avocadodip.

Kikærtesalat med spidskål og bolsjebeder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g kogte kikærter
  • 4 tsk. rapsolie (til stegning)
  • Lidt havsalt
  • 50 g finthakket spidskål
  • 80 g cherrytomater
  • ½ bolsjebede i tynde skiver
  • ½ granatæble (kernerne)
  • ½ rødløg

Avocadodip

  • 1 lille avocado
  • 2 spsk. basilikum
  • 20 g lille rødløg
  • 1 blommetomat
  • ½ fed hvidløg
  • 2 nip cayennepeber
  • 1 daddel
  • 2 spsk. citronsaft + skal
  • 2 drys havsalt

Sådan gør du

  • Steg kikærterne på panden, indtil de er gyldne, og drys med lidt havsalt.
  • Put derefter alle ingredienserne til dippen i en foodprocessor, og blend dem.
  • Rengør grønsagerne, og skær dem i mindre stykker. Udsten dadlen.
  • Kom til sidst avocadodippen i bunden af glasset, og læg derefter de andre ingredienser i lag ovenpå.