Sunde opskrifter Frokost Kikærtesal... Kikærtesalat med spidskål og bolsjebeder 30 minutter 330 gram Skøn salat med kikærter, granatæble og en cremet avocadodip. Af I FORM-redaktionen 6. maj 2013 Kikærtesalat med spidskål og bolsjebeder Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 200 g kogte kikærter 1⅓ tsk. rapsolie (til stegning) Lidt havsalt 50 g finthakket spidskål 80 g cherrytomater ½ bolsjebede i tynde skiver ½ granatæble (kernerne) ½ rødløg Avocadodip 1 lille avocado 2 spsk. basilikum 20 g lille rødløg 1 blommetomat ½ fed hvidløg 2 nip cayennepeber 1 daddel 2 spsk. citronsaft + skal 2 drys havsalt Sådan gør du Steg kikærterne på panden, indtil de er gyldne, og drys med lidt havsalt. Put derefter alle ingredienserne til dippen i en foodprocessor, og blend dem. Rengør grønsagerne, og skær dem i mindre stykker. Udsten dadlen. Kom til sidst avocadodippen i bunden af glasset, og læg derefter de andre ingredienser i lag ovenpå. KikærterSpidskålSalat