Kikærtesalat med spidskål og bolsjebeder

30 minutter
330 gram

Skøn salat med kikærter, granatæble og en cremet avocadodip.

Kikærtesalat med spidskål og bolsjebeder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g kogte kikærter
  • 4 tsk. rapsolie (til stegning)
  • Lidt havsalt
  • 50 g finthakket spidskål
  • 80 g cherrytomater
  • ½ bolsjebede i tynde skiver
  • ½ granatæble (kernerne)
  • ½ rødløg

Avocadodip

  • 1 lille avocado
  • 2 spsk. basilikum
  • 20 g lille rødløg
  • 1 blommetomat
  • ½ fed hvidløg
  • 2 nip cayennepeber
  • 1 daddel
  • 2 spsk. citronsaft + skal
  • 2 drys havsalt

Sådan gør du

  • Steg kikærterne på panden, indtil de er gyldne, og drys med lidt havsalt.
  • Put derefter alle ingredienserne til dippen i en foodprocessor, og blend dem.
  • Rengør grønsagerne, og skær dem i mindre stykker. Udsten dadlen.
  • Kom til sidst avocadodippen i bunden af glasset, og læg derefter de andre ingredienser i lag ovenpå.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background