Kikærtesalat med spidskål og bolsjebeder

30 minutter
330 gram

Skøn salat med kikærter, granatæble og en cremet avocadodip.

Kikærtesalat med spidskål og bolsjebeder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g kogte kikærter
  • 1⅓ tsk. rapsolie (til stegning)
  • Lidt havsalt
  • 50 g finthakket spidskål
  • 80 g cherrytomater
  • ½ bolsjebede i tynde skiver
  • ½ granatæble (kernerne)
  • ½ rødløg

Avocadodip

  • 1 lille avocado
  • 2 spsk. basilikum
  • 20 g lille rødløg
  • 1 blommetomat
  • ½ fed hvidløg
  • 2 nip cayennepeber
  • 1 daddel
  • 2 spsk. citronsaft + skal
  • 2 drys havsalt

Sådan gør du

  • Steg kikærterne på panden, indtil de er gyldne, og drys med lidt havsalt.
  • Put derefter alle ingredienserne til dippen i en foodprocessor, og blend dem.
  • Rengør grønsagerne, og skær dem i mindre stykker. Udsten dadlen.
  • Kom til sidst avocadodippen i bunden af glasset, og læg derefter de andre ingredienser i lag ovenpå.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background