Sunde opskrifter Aftensmad Vegansk bo... Vegansk bolognese med linser 40 minutter 614 kcal Dit hjerte-kar-system bliver virkelig glad for denne version af klassikeren spaghetti kødsovs. Du får masser af protein, kostfibre og sunde fedtsyrer. Af Signe Moesby Leth 1. november 2024 HAPS – Hvidløg, løg og svampe er med til at give masser af umamismag, og linserne får proteinindholdet helt i top. © wichmann+bendtsen Vegansk bolognese med linser Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer Bolognese: ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie ½ løg 1 fed hvidløg 1 gulerødder ½ peberfrugt 100 g champignon ½ ds. hakkede tomater 70 g tomatpuré ¼ liter grøntsagsbouillon 1½ dl røde linser 1 spsk. rødvinseddike ¾ tsk. sojasauce ¾ tsk. timian ¾ tsk. oregano ½ tsk. røget paprika ¼ spsk. sukker Havsalt Sort peber, friskkværnet Servering: 150 g fuldkornsspaghetti ½ håndfuld friske krydderurter Sådan gør du: Varm olie op på en pande, og svits finthakkede løg og hvidløg heri, til de er klare. Tilsæt finthakket gulerod, peberfrugt og champignon, og svits under omrøring i 5 min. Tilsæt resten af ingredienserne til bolognesen. Rør grundigt sammen, og bring i kog. Lad herefter simre under låg i 30 min. Kog spaghettien i henhold til anvisningen på emballagen. Servér den friskkogte pasta med bolognese og grofthakkede krydderurter. LinserGulerødderHvidløgSvampeTomatPastaVegetar-opskrifter