Sheet pan med kikærter, kål og rødbeder

40 minutter
568 kcal

På jagt efter vildt mange kostfibre? Så kan du godt indstille jagten. Med denne smukke, vegetariske sheet pan dinner får du næsten en hel dagsration i et måltid.

Sheet pan med kikærter, kål og rødbeder, opskrift

KIKÆRTER – går fra at være lidt blege til helt perfekt gyldenbrune, når de ryger i ovnen.

© wichmann+bendtsen

Sheet pan med kikærter, kål og rødbeder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 ds. kikærter
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. oregano
  • ½ tsk. timian
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 400 g rødbeder
  • 300 g rosenkål
  • 60 g grønkål

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 180 gr.
  • Vend de drænede kikærter i krydderierne og 2 spsk. olie. Placér dem på ¼ af en bageplade.
  • Skær de skrællede rødbeder i små bjælker, og halvér rosenkålene. Vend begge dele i en smule olie, salt og peber. Placér hver for sig på bagepladen. Bag i 20 min.
  • Klem grønkålsbladene i hænderne sammen med 1 tsk. salt. Kom dem ind i ovnen, og giv pladen yderligere 10 min.

Få flere opskrifter med rødbede her

TIP! Ovne er forskellige, så vær forberedt på, at tilberedningstiden måske ikke passer helt præcist for din ovn.