Fiskesalat med rejer og æg

20 minutter
512 kcal

Let ret med flere variationsmuligheder.

Fiskesalat med rejer og æg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

1 person

  • 100 blandede salatblade
  • 150 g kogt torsk
  • 1 dl cultura
  • 2 tsk. mayonnaise
  • 1 tsk. mild sennep
  • Salt
  • Peber
  • 200 g rejer
  • 400 g grønne asparges
  • ½ bundt purløg
  • 2 æg
  • 100 g groft brød

Tilberedning

  • Begynd med salaten, hvor bladene skylles og dryppes helt tørre.
  • Kold kogt fisk uden skind og ben deles i mindre stykker.
  • Cultura og mayonnaise blandes og smages til med sennep, salt og peber.
  • Asparges flækkes, overhældes med kogende vand i 2 min. og drænes.
  • Æggene koges i 6 min., pilles og deles på en tallerken, så blommen til dels flyder ud.
  • Anret nu også med torsk og rejer, og top op med salat, asparges og purløg. Hæld dressing ved. Spises med brød til.

FAQ OM ÆG: Hvad er æg egentlig godt for? Få svar her!


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background