Sunde opskrifter Aftensmad Fiskesalat... Fiskesalat med rejer og æg 20 minutter 512 kcal Let ret med flere variationsmuligheder. Af I FORM-redaktionen 8. september 2007 Fiskesalat med rejer og æg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 1 person 100 blandede salatblade 150 g kogt torsk 1 dl cultura 2 tsk. mayonnaise 1 tsk. mild sennep Salt Peber 200 g rejer 400 g grønne asparges ½ bundt purløg 2 æg 100 g groft brød Tilberedning Begynd med salaten, hvor bladene skylles og dryppes helt tørre. Kold kogt fisk uden skind og ben deles i mindre stykker. Cultura og mayonnaise blandes og smages til med sennep, salt og peber. Asparges flækkes, overhældes med kogende vand i 2 min. og drænes. Æggene koges i 6 min., pilles og deles på en tallerken, så blommen til dels flyder ud. Anret nu også med torsk og rejer, og top op med salat, asparges og purløg. Hæld dressing ved. Spises med brød til. FAQ OM ÆG: Hvad er æg egentlig godt for? Få svar her! SkaldyrSalatAspargesFiskRejerÆg