Fiskesalat med rejer og æg

20 minutter
512 kcal

Let ret med flere variationsmuligheder.

Fiskesalat med rejer og æg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

1 person

  • 100 blandede salatblade
  • 150 g kogt torsk
  • 1 dl cultura
  • 2 tsk. mayonnaise
  • 1 tsk. mild sennep
  • Salt
  • Peber
  • 200 g rejer
  • 400 g grønne asparges
  • ½ bundt purløg
  • 2 æg
  • 100 g groft brød

Tilberedning

  • Begynd med salaten, hvor bladene skylles og dryppes helt tørre.
  • Kold kogt fisk uden skind og ben deles i mindre stykker.
  • Cultura og mayonnaise blandes og smages til med sennep, salt og peber.
  • Asparges flækkes, overhældes med kogende vand i 2 min. og drænes.
  • Æggene koges i 6 min., pilles og deles på en tallerken, så blommen til dels flyder ud.
  • Anret nu også med torsk og rejer, og top op med salat, asparges og purløg. Hæld dressing ved. Spises med brød til.

FAQ OM ÆG: Hvad er æg egentlig godt for? Få svar her!