Fiskesalat med rejer og æg

Let ret med flere variationsmuligheder.

9. september 2007 af I FORM

1 person

50 blandede salatblade
75 g kogt torsk
½ dl cultura
1 tsk. mayonnaise
½ tsk. mild sennep
Salt
Peber
100 g rejer
200 g grønne asparges
¼ bundt purløg
1 æg
50 g groft brød


Tilberedning

Begynd med salaten, hvor bladene skylles og dryppes helt tørre. Kold kogt fisk uden skind og ben deles i mindre stykker. Cultura og mayonnaise blandes og smages til med sennep, salt og peber. Asparges flækkes, overhældes med kogende vand i 2 min. og drænes. Æggene koges i 6 min., pilles og deles på en tallerken, så blommen til dels flyder ud. Anret nu også med torsk og rejer, og top op med salat, asparges og purløg. Hæld dressing ved. Spises med brød til.

  • Du træner faktisk ikke:

    Du kan reducere fedtindholdet ved at spise en fedtfri mayonnaise til. Nøjes eventuelt også med en halv skive brød og lidt færre rejer, hvis kalorieindtaget skal presses helt i bund.


  • Du træner hårdt og meget:

    Kulhydratmængden kan være i underkanten, når du træner intensivt. Spis derfor en ekstra skive brød til, og suppler gerne med lidt flere grønsager, så du kan fylde depoterne op.

FAQ OM ÆG: Hvad er æg egentlig godt for? Få svar her! 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: