Fiskesalat med rejer og æg

20 minutter
512 kcal

Let ret med flere variationsmuligheder.

Fiskesalat med rejer og æg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

1 person

  • 100 blandede salatblade
  • 150 g kogt torsk
  • 1 dl cultura
  • 2 tsk. mayonnaise
  • 1 tsk. mild sennep
  • Salt
  • Peber
  • 200 g rejer
  • 400 g grønne asparges
  • ½ bundt purløg
  • 2 æg
  • 100 g groft brød

Tilberedning

  • Begynd med salaten, hvor bladene skylles og dryppes helt tørre.
  • Kold kogt fisk uden skind og ben deles i mindre stykker.
  • Cultura og mayonnaise blandes og smages til med sennep, salt og peber.
  • Asparges flækkes, overhældes med kogende vand i 2 min. og drænes.
  • Æggene koges i 6 min., pilles og deles på en tallerken, så blommen til dels flyder ud.
  • Anret nu også med torsk og rejer, og top op med salat, asparges og purløg. Hæld dressing ved. Spises med brød til.

FAQ OM ÆG: Hvad er æg egentlig godt for? Få svar her!


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background