Dildbagt fisk med citron og asparges

35 minutter
519 kcal

Middag

Dildbagt fisk med citron og asparges

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 500 g små nye kartofler
  • Salt
  • Peber
  • 240 g fisk
  • 600 g grønne asparges
  • 1 citron
  • ½ bundt dild
  • ½ bundt persille
  • 2 kvist timian
  • 2 laurbærblad
  • 1 dl hvidvin
  • 4 tsk. olie

Tilberedning

Skyl kartoflerne, drys med salt og peber, og sæt dem i ovnen ved 200 grader i 30 min. Udben fisken, eller få fiskehandleren til at gøre det. Skær citron i skiver, og læg dem i “maven” på fisken. Damp asparges i ca. 3 min., læg dem som bund i et ildfast fad, og bland med dild, persille, timian og laurbærblad. Læg fisken over, og hæld vin og olie over. Drys med salt og peber, og sæt fisken i ovnen ved 200 grader i 10 min. Anret nu fisk oven på asparges, og server kartoflerne til.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background