Dildbagt fisk med citron og asparges

35 minutter
519 kcal

Middag

Dildbagt fisk med citron og asparges

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 500 g små nye kartofler
  • Salt
  • Peber
  • 240 g fisk
  • 600 g grønne asparges
  • 1 citron
  • ½ bundt dild
  • ½ bundt persille
  • 2 kvist timian
  • 2 laurbærblad
  • 1 dl hvidvin
  • 4 tsk. olie

Tilberedning

Skyl kartoflerne, drys med salt og peber, og sæt dem i ovnen ved 200 grader i 30 min. Udben fisken, eller få fiskehandleren til at gøre det. Skær citron i skiver, og læg dem i “maven” på fisken. Damp asparges i ca. 3 min., læg dem som bund i et ildfast fad, og bland med dild, persille, timian og laurbærblad. Læg fisken over, og hæld vin og olie over. Drys med salt og peber, og sæt fisken i ovnen ved 200 grader i 10 min. Anret nu fisk oven på asparges, og server kartoflerne til.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background