Dildbagt fisk med citron og asparges

35 minutter
519 kcal

Middag

Dildbagt fisk med citron og asparges

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 500 g små nye kartofler
  • Salt
  • Peber
  • 240 g fisk
  • 600 g grønne asparges
  • 1 citron
  • ½ bundt dild
  • ½ bundt persille
  • 2 kvist timian
  • 2 laurbærblad
  • 1 dl hvidvin
  • 4 tsk. olie

Tilberedning

Skyl kartoflerne, drys med salt og peber, og sæt dem i ovnen ved 200 grader i 30 min. Udben fisken, eller få fiskehandleren til at gøre det. Skær citron i skiver, og læg dem i “maven” på fisken. Damp asparges i ca. 3 min., læg dem som bund i et ildfast fad, og bland med dild, persille, timian og laurbærblad. Læg fisken over, og hæld vin og olie over. Drys med salt og peber, og sæt fisken i ovnen ved 200 grader i 10 min. Anret nu fisk oven på asparges, og server kartoflerne til.


Newsletter background