Dildbagt fisk med citron og asparges

Middag

1. januar 2012 af I FORM

1 person

250 g små nye kartofler
Salt
Peber
120-130 g fisk
300 g grønne asparges
½ citron
¼ bdt. dild
¼ bdt. persille
1 kvist timian
1 laurbærblad
½ dl hvidvin
2 tsk. olie


Tilberedning

Skyl kartoflerne, drys med salt og peber, og sæt dem i ovnen ved 200 grader i 30 min. Udben fisken, eller få fiskehandleren til at gøre det. Skær citron i skiver, og læg dem i “maven” på fisken. Damp asparges i ca. 3 min., læg dem som bund i et ildfast fad, og bland med dild, persille, timian og laurbærblad. Læg fisken over, og hæld vin og olie over. Drys med salt og peber, og sæt fisken i ovnen ved 200 grader i 10 min. Anret nu fisk oven på asparges, og server kartoflerne til.

  • Du træner faktisk ikke:

    Denne ret har en fremragende mæthed, derfor sparer du nemt kalorier alene ved at spise en mindre portion. Spar evt. også lidt på olien.

  • Du træner hårdt og meget:

    Du har brug for ekstra kulhydrater for at imødekomme kroppens behov efter din træning. Kog derfor lidt ekstra kartofler. Har træningen været særlig hård, kan det også være en god idé at spise lidt mere af den proteinrige fisk.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: