Dildbagt fisk med citron og asparges

Middag

Dildbagt fisk med citron og asparges

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 30 minutter

Tid i alt: 35 minutter

INGREDIENSER

250 g små nye kartofler

Salt

Peber

120-130 g fisk

300 g grønne asparges

½ citron

¼ bundt dild

¼ bundt persille

1 kvist timian

1 laurbærblad

½ dl hvidvin

2 tsk. olie

Tilberedning

Skyl kartoflerne, drys med salt og peber, og sæt dem i ovnen ved 200 grader i 30 min. Udben fisken, eller få fiskehandleren til at gøre det. Skær citron i skiver, og læg dem i “maven” på fisken. Damp asparges i ca. 3 min., læg dem som bund i et ildfast fad, og bland med dild, persille, timian og laurbærblad. Læg fisken over, og hæld vin og olie over. Drys med salt og peber, og sæt fisken i ovnen ved 200 grader i 10 min. Anret nu fisk oven på asparges, og server kartoflerne til.

næringsindhold pr. person

Energi: 519 kcal

Protein: 36 g

Fedt: 14 g

Kulhydrat: 64 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: