Sunde opskrifter Aftensmad Slank livr... Slank livret: Lasagne med spinat, fisk og hytteost 45 minutter 540 kcal En klassiker i slank version. Af I FORM-redaktionen 1. januar 2009 Lasagne med spinat, fisk og hytteost Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 120 g fuldkornslasagneplader 600 g spinat 100 g hytteost 20+ Muskatnød Salt Peber 150 g hvid fast fisk 1 æg 10 kviste basilikum 200 g tomat 30 g parmasan eller grana Sådan gør du Forkog lasagnepladerne en af gangen. Hold dem fugtige. Skyl så spinaten, og damp den i gryde med det vand, der hænger ved spinaten. Dræn spinaten, og rør så spinat, hytteost, revet muskatnød, salt og peber sammen. Læg blandingen som det ene lag mellem pladerne. Blend fisken med lidt salt, rør med æg og hakket basilikum, og læg det som det andet lag. Læg tomatskiver øverst med revet parmesan og godt med peber. Sæt i ovnen ved 200 grader i 20 min., til fisken er bagt. LÆS OGSÅ: Sund lasagne – den bedste opskrift og lækre varianter SpinatFisk