Slank livret: Lasagne med spinat, fisk og hytteost

En klassiker i slank version.

2. januar 2009 af I FORM-redaktionen

Lasagne med spinat, fisk og hytteost

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 30 minutter

Tid i alt: 45 minutter

INGREDIENSER

60 g fuldkornslasagneplader

300 g spinat

50 g hytteost 20+

Muskatnød

Salt

Peber

75 g hvid fast fisk

½ æg

5 kviste basilikum

100 g tomat

15 g parmasan eller grana

Sådan gør du

  • Forkog lasagnepladerne en af gangen. Hold dem fugtige.
  • Skyl så spinaten, og damp den i gryde med det vand, der hænger ved spinaten.
  • Dræn spinaten, og rør så spinat, hytteost, revet muskatnød, salt og peber sammen.
  • Læg blandingen som det ene lag mellem pladerne.
  • Blend fisken med lidt salt, rør med æg og hakket basilikum, og læg det som det andet lag. Læg tomatskiver øverst med revet parmesan og godt med peber.
  • Sæt i ovnen ved 200 grader i 20 min., til fisken er bagt.

næringsindhold pr. person

Energi: 540 kcal

Protein: 47 g

Fedt: 15 g

Kulhydrat: 62 g

Kostfibre: 13 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: