Slank livret: Lasagne med spinat, fisk og hytteost

45 minutter
540 kcal

En klassiker i slank version.

Lasagne med spinat, fisk og hytteost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 120 g fuldkornslasagneplader
  • 600 g spinat
  • 100 g hytteost 20+
  • Muskatnød
  • Salt
  • Peber
  • 150 g hvid fast fisk
  • 1 æg
  • 10 kviste basilikum
  • 200 g tomat
  • 30 g parmasan eller grana

Sådan gør du

  • Forkog lasagnepladerne en af gangen. Hold dem fugtige.
  • Skyl så spinaten, og damp den i gryde med det vand, der hænger ved spinaten.
  • Dræn spinaten, og rør så spinat, hytteost, revet muskatnød, salt og peber sammen.
  • Læg blandingen som det ene lag mellem pladerne.
  • Blend fisken med lidt salt, rør med æg og hakket basilikum, og læg det som det andet lag. Læg tomatskiver øverst med revet parmesan og godt med peber.
  • Sæt i ovnen ved 200 grader i 20 min., til fisken er bagt.