Pasta med rejer og blæksprutter

20 minutter
508 kcal

Middag

Pasta med rejer og blæksprutter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g blæksprutte
  • 140 g fuldkornspasta
  • 4 tsk. olivenolie
  • 2 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 150 g store pillede rejer
  • 300 g tomater
  • Saften af 1 citron
  • Salt
  • Peber
  • Rucola

Tilberedning

Rens og skær blæksprutte ud i mundrette stykker. Kog pastaen i 1-2 min. mindre, end du synes, den skal. Kom olie på en stor pande, og steg blæksprutter i 2 min. Tilsæt skivede forårsløg, hvidløg, rejer samt tomater i halve eller kvarter. Smag til med citronsaft, salt og peber. Vend pastaen i, og lad den koge med i 2 min. Server pasta med rejer og blæksprutter, og pynt evt. med frisk rucola på toppen og lidt persille.

TIPS: I stedet for blæksprutter kan du bruge flere rejer eller andre skaldyr, fx hummerhaler eller krebs.