Pasta med rejer og blæksprutter

Middag

5. januar 2009 af I FORM

1 person

75 g blæksprutte
70 g fuldkornspasta
2 tsk. olivenolie
1 forårsløg
1 fed hvidløg
75 g store pillede rejer
150 g tomater
Saften af 1 citron
Salt
Peber
Rucola


Tilberedning

Rens og skær blæksprutte ud i mundrette stykker. Kog pastaen i 1-2 min. mindre, end du synes, den skal. Kom olie på en stor pande, og steg blæksprutter i 2 min. Tilsæt skivede forårsløg, hvidløg, rejer samt tomater i halve eller kvarter. Smag til med citronsaft, salt og peber. Vend pastaen i, og lad den koge med i 2 min. Server pasta med rejer og blæksprutter, og pynt evt. med frisk rucola på toppen og lidt persille.

Tips: I stedet for blæksprutter kan du bruge flere rejer eller andre skaldyr, fx hummerhaler eller krebs.

  • Du træner faktisk ikke:

    Vil du gerne holde snor i din kalorieindtagelse, kan du reducere pastamængden med 20-30 gram. Det sparer dig for rigtig mange kalorier.


  • Du træner hårdt og meget:

    Du kan få ekstra kulhydrater til dine slunkne depoter ved at spise noget mere pasta til. Bliver du for hurtigt mæt af fuldkornspasta, kan du blande det med almindelig hvid pasta for at mindske fiberindholdet.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler