Lov dig selv, at du fra i dag altid tager trappen.

Hverdagsaktivitet – en fantastisk fedtsluger

Sørg for, at du i løbet af en arbejdsdag får rørt dig to gange i timen.

20. juli 2016 af I FORM

Derfor:

Umiddelbart kan det virke overraskende, men for mange er hverdagsaktiviteten ugens største fedtsluger. Målt pr. minut tåler udbyttet ikke sammenligning med løb, aerobic og andre intensive træningsformer, men hverdagsaktiviteten hiver stikket hjem ved sit store omfang.

Sørger du for dagligt at få rørt dig, vil kalorieforbruget løbe op i en mængde, der får stor betydning for dit fedttab. Som en ekstra trumf brændes kalorierne af, stort set uden at din appetit påvirkes negativt.

For at få udbytte af hverdagsaktiviteten er det vigtigt, at du får den planlagt. Ligesom med træning kommer resultaterne ikke af sig selv, men som konsekvens af at du aktivt opsøger mulighederne for at få rørt dig.


Sådan gør du

 • Væn dig til at opsøge alle former for motion i småtingsafdelingen. Det kan være at tage trappen, rejse sig lidt hyppigere ved hæve/sænkebordet, gå ud med skraldespanden, bevæge sig ned til kollegerne og andre former for mere eller mindre spontan aktivitet. Sæt som mindstemål, at du får rørt dig mindst to gange i timen hen over arbejdsdagen.
 • Indarbejd, at du bevæger dig i mindst 30 minutter om dagen, gerne delt op i flere afsnit. Det kan fx være ved at tage cyklen på arbejde, gå et par ekstra stoppesteder, før du stiger på bussen, eller, hvis du tager bilen på arbejde, ved at møde en halv time tidligere og starte dagen med en lille spadseretur. Det kontante udbytte er helt oppe på et par hundrede kalorier om dagen og dermed nok til at smide 150 gram fedt i løbet af arbejdsugen.
 • Planlæg aktiviteter for weekenden. Udnyt tiden til at gå en lang tur eller få ordnet nogle af de huslige projekter, som kræver en fysisk indsats.


I FORM anbefaler:

En skridttæller får dig til at gå mere – hver dag!

Vil du gerne røre dig mere dig mere? Så er en skridttæller en genial investering. Den lille dims kan nemlig øge din træningsmængde med hele 27 %.

Et aktivitetsur med skridttæller som denne [Active Fit Tracker](https://bonniershop.dk/campaign/4-nr-af-i-form-active-fit-tracker-aktivitetsur-344309/?media=RedTeaser) kan virkelig sætte gang i dit aktivitetsniveau. Når du hele tiden kan følge med i, hvor meget (eller lidt) du har gået, MÅ du bare have lidt ekstra skridt i tælleren.

Vil du røre dig mere i hverdagen? Så er et aktivitetsur med skridttæller løsningen for dig! Undersøgelser viser, at en skridttæller virker næsten magisk motiverende. I amerikanske forsøg har alene det at bruge en skridttæller fået folk til at bevæge sig 27 % mere – eller hvad der svarer til 1,5 km hver dag!

Få aktivitetsur med skridttæller til rabat-pris!

Lige nu kan du få et aktivitetsur med skridttæller til favorit-pris sammen med dit nye I FORM-abonnement. Aktivitetsuret, [Active Fit Tracker](https://bonniershop.dk/campaign/4-nr-af-i-form-active-fit-tracker-aktivitetsur-344309/?media=RedTeaser), kan alt det, du har brug for, når du skal være mere aktiv:
 • Skridttæller – der tæller alle skridt – hele dagen.
 • Ubegrænset hukommelse – den husker alle skridt, du tager, dag for dag, uge for uge, måned for måned.
 • Personligt mål – sæt et mål for, hvor mange skridt, du vil op på og få status på, hvor meget du mangler.
 • Inaktivitetsalarm – uret kan indstilles til at vibrere, når du har siddet stille for længe.
 • Nem app – få overblik i app'en. Den giver dig en overskuelig oversigt over dine aktivitet, så du hele tiden kan se, om du når dine mål og hvilke dage og uger, du har bevæget dig mest.

Active Fit Trackerens andre funktioner:

 • Søvnmåler – fører dagbog over, hvor meget du får sovet og tæller timer med dyb og let søvn.
 • Pulsmåler – tjekker og husker din puls døgnet rundt.
 • Kalorietæller – regner løbende ud, hvor meget dine aktiviteter har forbrændt.
 • Notifikationer – uret vibrerer diskret, når du får et opkald, SMS eller notifikation på din mobil.
 • Ur – almindeligt ur med alarmfunktion – i enkelt og feminint design og behageligt at have på.
[Active Fit Tracker'en](https://bonniershop.dk/campaign/4-nr-af-i-form-active-fit-tracker-aktivitetsur-344309/?media=RedTeaser) har en værdi af 700 kr. Men du kan få den til stærkt nedsat pris sammen med hele 4 numre af Danmarks bedste sundhedsmagasin, I FORM, for kun 149 kr. + 49,50 kr. i porto. Du sparer i alt 846 kr.!

[SE TILBUD: Active Fit Tracker + 4 numre af I FORM for kun 149 kr. + 49,50 kr. i porto](https://bonniershop.dk/campaign/4-nr-af-i-form-active-fit-tracker-aktivitetsur-344309/?media=RedTeaser)

VIDEO: Se din nye Active Fit Tracker med skridttæller i funktion:

Med en skridttæller der hele tiden tæller dine skridt, bliver du topmotiveret til at tage trappen, stå af et stoppested før – eller rejse dig for at snakke med din kollega, frem for at råbe eller sende en mail.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad forhindrer dig oftest i at træne?


I FORM anbefaler