Brænd 5 kilo fedt af på 50 dage

Drømmer du om at komme i bedre form, spise sundere og vinke farvel til de der irriterende 5 kilo, der bare ikke vil give slip?

Få 30 effektive kost- og træningsvaner, der gør dig både slankere, sundere og stærkere.

Så følg I FORM’s ultimative fedtforbrændingsplan, der med 30 effektive kost- og træningsvaner gør dig både slankere, sundere og stærkere.

Stærkere, fastere og sundere

Fedtforbrændingsplanen er en systematisk plan for, hvordan du med en intelligent kombination af kost og træning kommer de ekstra 5 kilo fedt til livs. Følger du den, bliver du til en stærkere, fastere og sundere version af dig selv – uden hverken at sulte dig selv eller miste energien og humøret undervejs.

Både kost og motion skal på plads

Glem alt om at løbe kiloene af kroppen, hvis ikke du skænker kosten en tanke. Og omvendt er der grænser for, hvor lidt du kan nøjes med at spise, hvis du skal kunne fungere i hverdagen.
I FORM’s fedtforbrændingsstrategi er derfor skruet sammen, så du både øger mængden af motion og dyrker mere effektiv motion samt får en kost, der gør dig mæt for færre kalorier.

Strategien er udmøntet i 30 forskellige nye vaner, som du kan læse ALT om (se nederst på siden). Synes du det er uoverskueligt selv at komme i gang, så få planen for "den optimale fedtforbrændingsuge", der viser dig, nøjagtig hvordan du skal træne, samt hvad du præcis skal spise hvornår.

Den kontante bonus for anstrengelserne vil du kunne se og måle uge efter uge.

Vil du skrue ekstra op for din fedtforbrænding via kosten, så er keto-diæten en strategi for dig. Bliv klogere på, hvordan du opnår ketose her.