I FORM tester løbejakker

Når kulden bider, og det sner, hagler eller regner, er det vigtigt at have en ordentlig løbejakke, der kan klare skærene.

10. november 2015 af I FORM

Det er ingen sag at løbe i vinterhalvåret, når bare man har en løbejakke, der kan klare kulden og de omskiftelige vejrforhold. I FORM har testet 8 af sæsonens nye løbejakker, så du kan finde din nye favoritmodel.

Vil du vide mere om løbejakkerne?


Download testen og få:

    • Produktbeskrivelse

 

  • Pris

 

 

  • Testpanelets kommentarer
  • Testvindere

 

Pasformen på jakken er virkelig god. Det elastiske materiale sidder tæt til kroppen og giver go bevægelighed. Kombinationen af vindtæt og åndbart materiale fungerer godt, og jakken har mange små gode detaljer. En gennemtænkt jakke, man sætter pris på. Karakter: 6 ud af 6 stjerner

Regnvejr - kom bare an! Denne løbejakke er både vind- og vandtæt. Den er en fornøjelse at have på, når det blæser og regner, og formår at holde dig tør og varm. Dog går det også ud over åndbarheden. Man koger lidt over i jakken, hvis man sveder meget. Karakter: 5 ud af 6 stjerner.

Jakken har en meget fornem balance mellem vind- og vandtæthed samt svedabsobering og ventilation. Man kan svede i den uden at man koger over, og jakken kan også klare meget vand, inden det begynder at sive ind. Karakter: 5,5 ud af 6 stjerner.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler