Kvinde træner baller
Vil du have faste baller?

Så har vi fem effektive balleøvelser til dig

Få faste baller på 5 uger

Hvorfor træne lår og baller i timevis på crosstraineren, når du kan skyde genvej hjemme på stuegulvet med verdens ­5 mest effektive balleøvelser? Følg I FORMs super-seje program i 5 uger og få faste, runde baller og stramme lår på rekordtid.

Hvilke øvelser er de allermest effektive til at aktivere og styrke ballemusklerne? 

Det satte forskere fra det amerikanske ACE (American Council on Exercise) sig for at undersøge. 

Resultaterne har I FORMs træningsekspert Frida Hallqvist brugt til at udvikle et balleprogram med 5 supereffektive øvelser, hvor du bruger din egen kropsvægt som belastning.

Og der er rigtig god grund til at give bagdelen lidt ekstra fokus. Et par faste, stærke baller ser nemlig ikke bare godt ud i stramme bukser, de øger også din forbrænding, da nogle af kroppens største muskler sidder i lår og baller. Og jo stærkere muskler, jo højere forbrænding – også når træningen er slut. 

En anden fordel ved at træne bagpartiet er, at du bliver en bedre og mere udholdende løber af at have stærke ben og baller, og du mindsker samtidig din risiko for skader generelt. Desuden vil ballemusklerne hjælpe dig i mange hverdagssituationer, fx når du cykler til arbejde eller slæber tunge poser op ad trappen. 

Sådan skal du træne dine baller

I alle 5 balleøvelser er der flettet små pulsbevægelser ind. Det er effektiv syretræning, som styrker og former dine muskler.
  • Gennemfør hver øvelse med de nævnte antal løft, bøjninger og pulseringer. Lav 3 sæt.
  • Når du har gennemført 3 sæt af en balleøvelse, går du videre til næste øvelse.
  • Du skal gennemføre balleprogrammet 3 gange om ugen. Husk at holde en hviledag imellem.

Derfor er dit træningstøj vigtigt …

Hvis du vil have det optimale ud af din træning, så er det naturligvis vigtigt, at dit træningstøj både er funktionelt, og at du føler dig godt tilpas i det. Lige nu kan du få et fedt træningssæt fra Active Fit bestående af et par højtaljede træningstights og en stilren, løstsiddende t-shirt. Begge dele er i en åndbar og blød kvalitet, så det er behageligt at have på, samtidig med at det er skabt til at fungere perfekt under din træning. Vis mig træningssættet fra Active Fit til kun 149 kr. + 49,50 i porto, inklusive 4 numre af I FORM.


De højtaljede tights sikrer, at du har fuld bevægelighed, uden at du behøver være nervøs for, om dine tights glider ned. T-shirtens særlige åndbarhed gør, at den ikke klistrer sig til ryggen, mens dens udformning sørger for, at ingen sømme irriterer dig under din træning. Lige nu får du træningssættet sammen med 4 numre af I FORM fyldt med inspiration til en sundere hverdag, effektive træningsprogrammer og lækre opskrifter for kun 149 kr. + 49,50 i porto.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler