Sund, slank eller stærk? Sådan skal du træne i fitnesscenteret for at nå dit mål

Find dit personlige mål, og få en komplet plan til fitnesscenteret med 3 træningsprogrammer, der sikrer, at du når det. Få også hjælp til de udfordringer, du kan støde på undervejs.

Tre kvinder står i et fitnesscenter

EFFEKTIV TRÆNING I CENTERET. Det er slut med at spilde tiden i fitnesscenteret. I FORMs fitnessplan giver dig alt, hvad du skal bruge for komme i gang og fastholde træningen.

© Jakob Helbig

Går du rundt med en drøm om at få en fast rutine i fitnesscenteret og nå i mål med gode resultater, er du kommet til det rette sted.

Med I FORMs fitnessplan er din træning planlagt ned til mindste detalje. Du slipper for følelsen af at træne forkert eller forgæves samt usikkerheden omkring, hvor du skal gå hen i det enorme center. Det eneste, du skal gøre, er at klæde om og gå i krig.

Vores fitnessplan består af tre programmer, som har hver sit hovedmål. Vi kalder dem SUND, STÆRK og SLANK. Alle tre planer bidrager naturligvis til både styrken, sundheden og vægten, men er forskelligt skruet sammen, så de hjælper dig med at opnå netop dit vigtigste mål. Vi får dig ikke blot godt i gang – vi sørger også for at bygge på med nye programmer og sikre, at du hele tiden er motiveret til at fortsætte den gode stime.

Fordele ved at følge et fast program

  • Du er sikret gode resultater.
  • Din træning bliver mere overskuelig.
  • Din motivation stiger, når du træner med et mål for øje.
  • Du får variation og progression i din træning.
  • Du undgår at spilde tiden i centeret.
  • Du ved præcis, hvornår du er færdig og har gjort nok.

Du skal være abonnent for at få fri adgang til programmerne. Tilmeld dig allerede nu - det tager kun 2 minutter - og få 14 dage gratis uden binding. Herefter koster et abonnement 79 kr./mdr. Er du allerede abonnent? Log ind her.

Hvilken fitnessplan passer til dig?

Inden du pakker sportstasken, er det dog vigtigt at finde ud af, hvilken fitnessplan der passer bedst til dig: den sunde, den stærke eller den slanke? Til det formål har vi lavet en nem lille test, der kan pege dig i retning af den plan, der passer bedst til dig.

Tag testen – og find den perfekte fitnessplan til dig!