Nå dit mål i fitnesscenteret: Her er planen til dig, der vil være stærk

Drømmer du om tonede muskler? Så er den stærke fitnessplan perfekt til dig! Du får 3 skræddersyede programmer, som gradvist styrker kroppen – sammensat af en professionel træner. Så har du en klar plan, næste gang du står i centeret.

Kvinde, der træner med vægtskive.

LIGE VED HÅNDEN Du kan printe programmerne eller gemme dem på din telefon, så du har let adgang, når du står nede i centeret og er klar til at gå i krig med træningen.

© Jakob Helbig

Den stærke fitnessplan er til dig, der gerne for alvor vil styrke kroppens muskler og se resultater i spejlet. Du kan sagtens være med, selvom du er begynder, og undervejs bliver du fortrolig med en række styrkeøvelser med bl.a. håndvægte og vægtstænger.

GÅ TIL TRÆNINGSPROGRAMMERNE

3 fordele ved denne plan

  • Du bliver stærkere og mere tonet at se på.
  • Du bliver fortrolig med centerets styrkeområde og en række gode basisøvelser.
  • Du er sikret progression i din styrketræning.

Om programmet

Opbygning

Der er primært fokus på styrketræning, og programmerne er simpelt opbygget, så du kan koncentrere dig 100 procent om at udføre øvelserne korrekt. Du kommer til at løfte flere kilo end i fx den slanke plan og har derfor lidt mere pause til restitution mellem øvelserne. Men bare rolig, du spilder ikke tiden, da programmerne er opbygget af supersæt, hvor du altid laver to øvelser i træk. Derfor veksler du hele tiden mellem forskellige muskelgrupper og mellem at træne for- og bagside samt under- og overkrop.

Tid

Ca. 60 minutter.

Udstyr

Du skifter mellem at bruge håndvægte og vægtstænger samt en enkelt kabelmaskine.

Det opnår du

Du vil få en markant stærkere krop og herunder også en stærkere core, fordi alle øvelser kræver, at du bruger de stabiliserende muskler. Det giver en flot holdning og en god grundstyrke, som gavner dig i hverdagen. Glæd dig også til, at hele kroppen vil se mere tonet ud i spejlet.


Programmerne er lavet i samarbejde med Rikke Hansen, træningsfysiolog og personlig træner.

Du skal være abonnent for at få fri adgang til programmerne. Tilmeld dig allerede nu - det tager kun 2 minutter - og få 14 dage gratis uden binding. Herefter koster et abonnement 79 kr./mdr. Er du allerede abonnent? Log ind her.