Nå dit mål i fitnesscenteret: Her er planen til dig, der vil være sund

Drømmer du om en sund krop og mere energi? Så er den sunde fitnessplan perfekt til dig! Du får 3 skræddersyede programmer, som gradvist styrker helbredet og formen – sammensat af en professionel træner. Så har du en klar plan, næste gang du står i centeret.

Kvinde, der træner i romaskine.

LIGE VED HÅNDEN Du kan printe programmerne eller gemme dem på din telefon, så du har let adgang, når du står nede i centeret og er klar til at kaste dig over vægtene.

© Jakob Helbig

Den sunde fitnessplan er til dig, der træner mest for helbredets skyld og helst ikke vil bruge alt for lang tid i centeret. Du får gode allroundprogrammer med både styrke- og kredsløbstræning, og så ved du, at du har gjort nok for at give kroppen en sund base.

GÅ TIL TRÆNINGSPROGRAMMERNE

Om programmet

Opbygning

Programmerne byder på en blanding af styrketræning og øvelser med høj puls. Øvelserne er simple og lavet til en begynder, men er du mere garvet, kan du også sagtens have gavn af træningen.

Hvert program er opbygget af supersæt, hvor du går direkte fra én øvelse til den næste med blot en kort pause imellem. På den måde udnytter du tiden i centeret optimalt.

Tid

Ca. 30 minutter.

Udstyr

I første program skal du kun bruge styrkemaskiner. Det giver stor tryghed, for her kan du ikke gøre noget galt. Efterhånden som du opbygger mere styrke og bliver fortrolig med træningen, kommer du også til at bruge håndvægte.

Det opnår du

Du bliver sundere og mere udholdende og smider måske nogle kilo undervejs. Du kan også glæde dig til mere energi i hverdagen, og fordi programmerne er så overskuelige, er der større chance for, at du holder fast i din nye træningsrutine på sigt.


Programmerne er lavet i samarbejde med Rikke Hansen, træningsfysiolog og personlig træner.

Du skal være abonnent for at få fri adgang til programmerne. Tilmeld dig allerede nu - det tager kun 2 minutter - og få 14 dage gratis uden binding. Herefter koster et abonnement 79 kr./mdr. Er du allerede abonnent? Log ind her.