6 tips, der gør vinteren meget lettere at komme igennem

Synes du også, der er utrolig lang tid til sommer? Så frygt ej! Disse 6 tips kan hjælpe til med at få dig glad og frisk gennem vinteren.

Kvinde står i en skov med en blomsterbuket

Blomster kan hjælpe, hvis du har tendens til at blive lidt træt om vinteren.

© Colourbox

Sådan kommer du gennem vinteren

Det er efterhånden måneder siden, at du har nydt solens varme, hørt fuglene synge, duftet nyslået græs og spist jordbær, der faktisk smager af jordbær ... Så der er ikke noget at sige til, hvis du er præget af træthed og negative tanker. Heldigvis vil disse tips få dig helskindet gennem den sidste del af vinteren.

LÆS OGSÅ: Derfor er vinterbadning en gave til din krop

Gå en tur

Selvom vinterkulden ikke ligefrem indbyder til gåture, vil motion, natur og frisk luft give dit humør og energi-niveau et boost. Så find hue og handsker frem og tag kæresten eller veninden under armen til en tur i skoven.

Selv en lille gåtur har en stor påvirkning.

Lav weekend-planer

Fyld dine weekender med familieudflugter, kulturelle oplevelser eller café-besøg med veninder. Din uge vil flyve af sted, og inden du ved af det, er det sommer.

LÆS OGSÅ: Overvejer du at få en lysterapilampe?

Fyr op for sommer-playlisten

Hvem siger, man ikke kan høre sommerhits om vinteren? Skru op for din yndlings-sommer-playliste og mærk energien sprede sig ud i hele kroppen.

Køb en buket blomster

Sæt kulør på vinteren med en buket farverige blomster. Den både dufter og udstråler sommer.

Er du (også) ramt af halsbetændelse? Tjek her, hvordan du bekæmper sygdommen

Planlæg sommerferien

Begynd allerede nu at planlægge din sommerferie, så du har en masse godt at se frem til. Desuden er det lige nu, du kan finde billige rejser og badetøj på udsalg.

Træn dig glad

Du har sikkert hørt det 1000 gange ... Men træning ER bare godt for humøret. Du kan evt. træne udenfor, så du samtidig får frisk luft og flere point på energi-kontoen.

Kniber det med træningsmotivationen i de mørke tider? Så find den her.