Grønsagsmuffins
Grøntsager til morgenmad?

Ja, det kan du godt!

© Skovdal Nordic

Morgenmuffins med grøntsagsfyld

Få sneget lidt grønsager ind i morgenmaden med disse lækre muffins, som ser imponerende ud, men er superlette at bikse sammen. Mums!

28. april 2020 af Gitte Heidi Rasmussen

Morgenmuffins med grøntsager

12 stk

250 g squash 
100 g spinat 
6 æg 
250 g ricottaost 
1 tsk. havsalt 
100 g fuldkornshvedemel 
150 g hvedemel 
2 tsk. bagepulver 
40 g hasselnøddeflager


Sådan laver du grøntsagsmuffins

  • Varm ovnen op til 200 gr.
  • Riv squash, og hak spinatbladene groft
  • Pisk æg og ost sammen, og bland med grøntsager og salt
  • Rør mel og bagepulver i, og fordel dejen i muffinforme
  • Drys med hasselnødde- flager, og bag i cirka 25 min
  • Afkøl 10 min. på en rist inden servering
  • Servér lune, fx med lidt røget laks eller lufttørret skinke, hvis du vil have en ekstra fyldig morgenmad


TIP! Du kan sagtens fryse de muffins, du ikke får spist, eller tage dem med i næste dags madpakke


Næringsindhold pr. muffin:

Energi: 177 kcal 
Protein: 9 g 
Fedt: 8 g 
Kulhydrat: 19 g 
Kostfibre: 2 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: