Morgenmuffins med grøntsager
12 stk
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid: 25 minutter
INGREDIENSER
250 g squash
100 g spinat
6 æg
250 g ricottaost
1 tsk. havsalt
100 g fuldkornshvedemel
150 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
40 g hasselnøddeflager
Sådan laver du grøntsagsmuffins
- Varm ovnen op til 200 gr.
- Riv squash, og hak spinatbladene groft
- Pisk æg og ost sammen, og bland med grøntsager og salt
- Rør mel og bagepulver i, og fordel dejen i muffinforme
- Drys med hasselnøddeflager, og bag i cirka 25 min
- Afkøl 10 min. på en rist inden servering
- Servér lune, fx med lidt røget laks eller lufttørret skinke, hvis du vil have en ekstra fyldig morgenmad
TIP! Du kan sagtens fryse de muffins, du ikke får spist, eller tage dem med i næste dags madpakke
Næringsindhold pr. muffin:
Energi: 177 kcal
Protein: 9 g
Fedt: 8 g
Kulhydrat: 19 g
Kostfibre: 2 g