Morgenmuffins med grøntsagsfyld

40 minutter
177 kcal

Få sneget lidt grønsager ind i morgenmaden med disse lækre muffins, som ser imponerende ud, men er superlette at bikse sammen. Mums!

Grønsagsmuffins

GRØNTSAGER TIL MORGENMAD? Ja, det kan du godt!

© Skovdal Nordic

Morgenmuffins med grøntsager

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 41 g squash
  • 16 g spinat
  • 1 æg
  • 41 g ricottaost
  • ¼ tsk. havsalt
  • 16 g fuldkornshvedemel
  • 25 g hvedemel
  • ⅓ tsk. bagepulver
  • 6½ g hasselnøddeflager

Sådan laver du grøntsagsmuffins

  • Varm ovnen op til 200 gr.
  • Riv squash, og hak spinatbladene groft
  • Pisk æg og ost sammen, og bland med grøntsager og salt
  • Rør mel og bagepulver i, og fordel dejen i muffinforme
  • Drys med hasselnøddeflager, og bag i cirka 25 min
  • Afkøl 10 min. på en rist inden servering
  • Servér lune, fx med lidt røget laks eller lufttørret skinke, hvis du vil have en ekstra fyldig morgenmad

TIP! Du kan sagtens fryse de muffins, du ikke får spist, eller tage dem med i næste dags madpakke