Morgenmuffins med spinat og bacon

25 minutter
98,2 kcal

Morgenmuffins er geniale til en hurtig, men indbydende morgenmad, men passer også perfekt til madpakken eller som mellemmåltid.

frugt og grønt i muffinform

Det er let at lave en pladefuld muffins med forskelligt fyld! Her har vi også brugt: ærter, tomater og feta – og gulerod, squash og brombær.

© wichman+bendtsen

Morgenmuffins med bacon og spinat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 2 æg
  • 1 skiver bacon
  • 20 g babyspinat
  • 40 g romanesco
  • Salt og peber

Sådan laver du morgenmuffins

  • Kom grønt og små stykker bacon ned i muffinsforme,

    pisk æg, og hæld det over.

  • Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. alt efter størrelse.

  • Spis 2 stk. med ekstra grønt til.

Næringsindhold i muffins pr. person