frugt og grønt i muffinform

Det er let at lave en pladefuld muffins med forskelligt fyld! Her har vi også brugt: ærter, tomater og feta – og gulerod, squash og brombær.

© wichman+bendtsen

Morgenmuffins med spinat og bacon

Morgenmuffins er geniale til en hurtig, men indbydende morgenmad, men passer også perfekt til madpakken eller som mellemmåltid.

Morgenmuffins med bacon og spinat

6 stk. 

6 æg
3 skiver bacon
60 g babyspinat
120 g romanesco
Salt og peber

Sådan laver du morgenmuffins

  • Kom grønt og små stykker bacon ned i muffinsforme,
    pisk æg, og hæld det over.
  • Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. alt efter størrelse.
  • Spis 2 stk. med ekstra grønt til.

Næringsindhold i muffins pr. person

Energi: 98,2 kcal
Protein: 8,3 g
Fedt: 6,8 g
Kulhydrat: 1,9 g
Kostfibre: 0,6 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: