Morgenmuffins med spinat og bacon

25 minutter
98,2 kcal

Morgenmuffins er geniale til en hurtig, men indbydende morgenmad, men passer også perfekt til madpakken eller som mellemmåltid.

frugt og grønt i muffinform

Det er let at lave en pladefuld muffins med forskelligt fyld! Her har vi også brugt: ærter, tomater og feta – og gulerod, squash og brombær.

© wichman+bendtsen

Morgenmuffins med bacon og spinat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 2 æg
  • 1 skiver bacon
  • 20 g babyspinat
  • 40 g romanesco
  • Salt og peber

Sådan laver du morgenmuffins

  • Kom grønt og små stykker bacon ned i muffinsforme,

    pisk æg, og hæld det over.

  • Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. alt efter størrelse.

  • Spis 2 stk. med ekstra grønt til.

Næringsindhold i muffins pr. person


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background