Sunde opskrifter Morgenmad Morgenmuff... Morgenmuffins med spinat og bacon 25 minutter 98,2 kcal Morgenmuffins er geniale til en hurtig, men indbydende morgenmad, men passer også perfekt til madpakken eller som mellemmåltid. Af Michelle Kristensen 15. marts 2016 Det er let at lave en pladefuld muffins med forskelligt fyld! Her har vi også brugt: ærter, tomater og feta – og gulerod, squash og brombær. © wichman+bendtsen Morgenmuffins med bacon og spinat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. 2 æg 1 skiver bacon 20 g babyspinat 40 g romanesco Salt og peber Sådan laver du morgenmuffins Kom grønt og små stykker bacon ned i muffinsforme, pisk æg, og hæld det over. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. alt efter størrelse. Spis 2 stk. med ekstra grønt til. Næringsindhold i muffins pr. person ÆgSpinatMuffins