Ristet brød med avocado og pocheret æg

10 minutter
381 kcal

En rigtig Instagramklassiker, der giver dig masser af mættende protein fra morgenstunden. Velbekomme!

Avocadomad med æg

STILLE MORGEN? Pynt avocadomaden med ristede frø og kerner.

© Skovdal Nordic

Avocadomad med pocheret æg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 skiv. groft brød
  • ½ spsk. eddike
  • 2 friske æg, str. m/l
  • 1 modne avocadoer
  • ¼ citron, saften
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 tsk. solsikkefrø
  • 1 tsk. græskarkerner
  • ½ tsk. chiafrø
  • ½ tsk. sesamfrø
  • ¼ dl friske krydderurter, fx purløg og kørve

Sådan laver du avocadomad med porceheret æg

  • Rist brødene
  • Bring 1 liter vand i kog i en gryde, og tilsæt eddike
  • Slå æggene ud i en kop, ét ad gangen
  • Pisk kraftigt i vandet, og hæld forsigtigt æggene i. Kog 3½ min. ved svag varme. Tag æggene op, og dyp dem et kort øjeblik i koldt vand
  • Halvér avocadoerne. Skær dem i skiver, og anret på de ristede brødskiver
  • Læg æggene på madderne, krydr med salt og peber, og drys med frø og kerner
  • Pynt med valgfrie krydderurter, og servér straks

Avocado – se hvor meget du kan spise af den fede frugt


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background