Sunde opskrifter Morgenmad Ristet brø... Ristet brød med avocado og pocheret æg 10 minutter 381 kcal En rigtig Instagramklassiker, der giver dig masser af mættende protein fra morgenstunden. Velbekomme! Af Gitte Heidi Rasmussen 22. april 2020 STILLE MORGEN? Pynt avocadomaden med ristede frø og kerner. © Skovdal Nordic Avocadomad med pocheret æg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 skiv. groft brød ½ spsk. eddike 2 friske æg, str. m/l 1 modne avocadoer ¼ citron, saften Havsalt Sort peber, friskkværnet 1 tsk. solsikkefrø 1 tsk. græskarkerner ½ tsk. chiafrø ½ tsk. sesamfrø ¼ dl friske krydderurter, fx purløg og kørvel Sådan laver du avocadomad med pocheret æg Rist brødene. Bring 1 liter vand i kog i en gryde, og tilsæt eddike. Slå æggene ud i en kop, ét ad gangen. Pisk kraftigt i vandet, og hæld forsigtigt æggene i. Kog 3½ min. ved svag varme. Tag æggene op, og dyp dem et kort øjeblik i koldt vand. Halvér avocadoerne. Skær dem i skiver, og anret på de ristede brødskiver. Læg æggene på madderne, krydr med salt og peber, og drys med frø og kerner. Pynt med valgfrie krydderurter, og servér straks. Avocado – se hvor meget du kan spise af den fede frugt ÆgAvocado