I stedet for jordbær, kan du pynte med årstidens frugt og bær, som kiwi, stjernefrugt eller blåbær.

Banankage med jordbær og smeltet chokolade

Banankage uden mel, så her kan selv glutenallergikere være med, hvis man vælger bagepulver uden gluten.

Banankage er et sikkert hit hos store og små, og denne version af den klassiske banankage er endda både sukker og glutenfri, så du kan spise et lille stykke ekstra.

VIDEO: Sådan laver du sunde lækre bananpandekager på 5 minutter

12 stykker banankage

Ingredienser til banankage uden sukker og gluten

2 modne og moste bananer
6 økoæg
½ tsk. stevia
1 tsk. vaniljekorn
½ tsk. bagepulver
1 dl smeltet kokosolie
1⁄₃ dl kokosmel
4 dadler med sten
¼ tsk. havsalt

Kan du tåle gluten? Tjek symptomerne på glutenallergi her

Sådan laver du banankage uden sukker og gluten

  • Udsten dadlerne, og skær dem i små stykker. Bland så alle ingredienser sammen med en håndmikser.
  • Fordel dejen i en lille bradepande, og bag banankagen ved 180 graders varmluft i ca. 20-25 min. 
  • Pynt med jordbær og chokolade, når banankagen er afkølet.

Er du stadig lækkersulten? Find flere opskrifter på sunde kager her.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: