Banankage med jordbær og smeltet chokolade

30 minutter

Banankage uden mel, så her kan selv glutenallergikere være med, hvis man vælger bagepulver uden gluten.

I stedet for jordbær, kan du pynte med årstidens frugt og bær, som kiwi, stjernefrugt eller blåbær.

Banankage er et sikkert hit hos store og små, og denne version af den klassiske banankage er endda både sukker og glutenfri, så du kan spise et lille stykke ekstra.

VIDEO: Sådan laver du sunde lækre bananpandekager på 5 minutter

Ingredienser til banankage uden sukker og gluten

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stykker banankage

  • modne og moste bananer
  • 1 økoæg
  • ¼ tsk. stevia
  • ¼ tsk. vaniljekorn
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¼ dl smeltet kokosolie
  • ¼ dl kokosmel
  • dadler med sten
  • ¼ tsk. havsalt

Sådan laver du banankage uden sukker og gluten

  • Udsten dadlerne, og skær dem i små stykker. Bland så alle ingredienser sammen med en håndmikser.

  • Fordel dejen i en lille bradepande, og bag banankagen ved 180 graders varmluft i ca. 20-25 min.

  • Pynt med jordbær og chokolade, når banankagen er afkølet.

Er du stadig lækkersulten? Find flere opskrifter på sunde kager her.


Newsletter background