Banankage med jordbær og smeltet chokolade

30 minutter

Banankage uden mel, så her kan selv glutenallergikere være med, hvis man vælger bagepulver uden gluten.

I stedet for jordbær, kan du pynte med årstidens frugt og bær, som kiwi, stjernefrugt eller blåbær.

Banankage er et sikkert hit hos store og små, og denne version af den klassiske banankage er endda både sukker og glutenfri, så du kan spise et lille stykke ekstra.

VIDEO: Sådan laver du sunde lækre bananpandekager på 5 minutter

Ingredienser til banankage uden sukker og gluten

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stykker banankage

  • modne og moste bananer
  • 1 økoæg
  • ¼ tsk. stevia
  • ¼ tsk. vaniljekorn
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¼ dl smeltet kokosolie
  • ¼ dl kokosmel
  • dadler med sten
  • ¼ tsk. havsalt

Sådan laver du banankage uden sukker og gluten

  • Udsten dadlerne, og skær dem i små stykker. Bland så alle ingredienser sammen med en håndmikser.

  • Fordel dejen i en lille bradepande, og bag banankagen ved 180 graders varmluft i ca. 20-25 min.

  • Pynt med jordbær og chokolade, når banankagen er afkølet.

Er du stadig lækkersulten? Find flere opskrifter på sunde kager her.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background