Brownies uden sukker

Alle elsker brownies, og denne er endda helt uden gluten og sukker.

13. november 2012 af I FORM

9 stk.

150 gram dadler
60 gram valnødder
40 gram kakaopulver
1 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
Revet skal fra ½ økoappelsin


Pynt

40 gram kokosmel
+ evt. blåbærsaft til farvning

  • Kør alle ingredienserne i en foodprocessor, indtil massen er finthakket.
  • Fordel den ud på et bagepapir, tryk den sammen, og form massen til en firkantet kage. Rul kagen på overfladen med en kagerulle, så du sikrer dig, at den er flad.
  • Kør herefter kokosmel sammen med 1-2 spsk. blåbærsaft i foodprocessoren (du kan undlade at putte saft i kokosmelet, da det kun er beregnet til at give farve).
  • Drys kokosmelet ud over kagen, og tryk det forsigtigt ned i kagen.
  • Sæt den på køl i en time, og skær den herefter ud i 9 stykker.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: