Brownies uden sukker

Alle elsker brownies, og denne er endda helt uden gluten og sukker.

13. november 2012 af I FORM-redaktionen

Brownies uden sukker

9 stk

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 1 time

Tid i alt: 75 minutter

INGREDIENSER

150 g dadler

60 g valnødder

40 g kakaopulver

1 tsk. kanel

1 tsk. kardemomme

Revet skal fra ½ økoappelsin

Pynt

40 g kokosmel

+ evt. blåbærsaft til farvning

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienserne i en foodprocessor, indtil massen er finthakket.
  • Fordel den ud på et bagepapir, tryk den sammen, og form massen til en firkantet kage. Rul kagen på overfladen med en kagerulle, så du sikrer dig, at den er flad.
  • Kør herefter kokosmel sammen med 1-2 spsk. blåbærsaft i foodprocessoren (du kan undlade at putte saft i kokosmelet, da det kun er beregnet til at give farve).
  • Drys kokosmelet ud over kagen, og tryk det forsigtigt ned i kagen.
  • Sæt den på køl i en time, og skær den herefter ud i 9 stykker.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: