Glutenfri kokosscones med chokolade.

Kokosscones med chokolade

Forkæl dig selv med disse saftige chokoladescones med kokos, helt uden mel!

Kokosscones

9 stk

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 30 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 55 minutter

INGREDIENSER

1 dl kokosmælk (den faste del)

25 g blødt smør

4 æg

75 g mørk chokolade, 70 %

2 spsk. FiberFin

1 tsk. vaniljepulver

2 tsk. bagepulver (vær opmærksom på: der er lidt gluten i alm. bage­pulver, men du kan købe gluten­frit bagepulver.)

2 æbler

2½ dl kokosfibermel

Sådan gør du

  • Pisk kokosmælk, smør og æg sammen.
  • Hak chokoladen, og tilsæt den, FiberFin, vanilje- og bagepulver.
  • Riv æblerne fint, og bland dem i.
  • Tilsæt kokosfibermel, og lad blandingen stå i 20 min., så fibrene kan suge væske.
  • Form 9 scones. Bag dem ved 175 grader varmluft i 20-25 min.

næringsindhold pr. person

Energi: 171,5 kcal

Protein: 6,2 g

Fedt: 11 g

Kulhydrat: 9,8 g

Kostfibre: 6,3 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: