Glutenfri kokosscones med chokolade.

Kokosscones med chokolade

Forkæl dig selv med disse saftige chokoladescones med kokos, helt uden mel!

9. oktober 2016 af I FORM-redaktionen

Kokosscones

9 stk.

1 dl kokosmælk (den faste del)
25 g blødt smør
4 æg
75 g mørk chokolade, 70 %
2 spsk. FiberFin
1 tsk. vaniljepulver
2 tsk. bagepulver (vær opmærksom på: der er lidt gluten i alm. bage­pulver, men du kan købe gluten­frit bagepulver.)
2 æbler
2½ dl kokosfibermel

Kan du tåle gluten? Tjek symptomerne på glutenallergi her

Sådan gør du

  • Pisk kokosmælk, smør og æg sammen.
  • Hak chokoladen, og tilsæt den, FiberFin, vanilje- og bagepulver.
  • Riv æblerne fint, og bland dem i.
  • Tilsæt kokosfibermel, og lad blandingen stå i 20 min., så fibrene kan suge væske.
  • Form 9 scones. Bag dem ved 175 grader varmluft i 20-25 min.

Er du vild med brød uden mel?

Så vil du også elske I FORMs lækre stenalderbrød, gulerodskiks, knækbrød og kerneboller. Find dem her

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: