Kokosscones med chokolade

55 minutter
171,5 kcal

Forkæl dig selv med disse saftige chokoladescones med kokos, helt uden mel!

Glutenfri kokosscones med chokolade.

Kokosscones

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • ¼ dl kokosmælk (den faste del)
  • 5½ g blødt smør
  • ¾ æg
  • 16 g mørk chokolade, 70 %
  • ½ spsk. FiberFin
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. bagepulver (vær opmærksom på: der er lidt gluten i alm. bage­pulver, men du kan købe gluten­frit bagepulver.)
  • ½ æbler
  • ½ dl kokosfibermel

Sådan gør du

  • Pisk kokosmælk, smør og æg sammen.
  • Hak chokoladen, og tilsæt den, FiberFin, vanilje- og bagepulver.
  • Riv æblerne fint, og bland dem i.
  • Tilsæt kokosfibermel, og lad blandingen stå i 20 min., så fibrene kan suge væske.
  • Form 9 scones. Bag dem ved 175 grader varmluft i 20-25 min.

TIP! Få flere forslag til low FODMAP-opskrifter.