Sunde opskrifter Kager Kokosscone... Kokosscones med chokolade 55 minutter 171,5 kcal Forkæl dig selv med disse saftige chokoladescones med kokos, helt uden mel! Af I FORM-redaktionen 8. oktober 2016 Glutenfri kokosscones med chokolade. Kokosscones Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk ¼ dl kokosmælk (den faste del) 5½ g blødt smør ¾ æg 16 g mørk chokolade, 70 % ½ spsk. FiberFin ¼ tsk. vaniljepulver ½ tsk. bagepulver (vær opmærksom på: der er lidt gluten i alm. bagepulver, men du kan købe glutenfrit bagepulver.) ½ æbler ½ dl kokosfibermel Sådan gør du Pisk kokosmælk, smør og æg sammen. Hak chokoladen, og tilsæt den, FiberFin, vanilje- og bagepulver. Riv æblerne fint, og bland dem i. Tilsæt kokosfibermel, og lad blandingen stå i 20 min., så fibrene kan suge væske. Form 9 scones. Bag dem ved 175 grader varmluft i 20-25 min. TIP! Få flere forslag til low FODMAP-opskrifter. ChokoladeGlutenfri