Sunde opskrifter Kager Citronkage... Citronkage med blå birkes 30 minutter 265,2 kcal Saftig og knasende citronkage med blå birkes og citrusfrosting. Perfekt til eftermiddagskaffen! Af Michelle Kristensen 16. februar 2015 Tank op med vintervitaminer. Citronkage Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer ¼ dl olivenolie ¼ tsk. stevia (pulver) ½ spsk. agavesirup ¼ knivspids salt Saft og skal fra 2 økocitroner ¾ æg - del i hvider og blommer ¼ tsk. vaniljepulver ¼ tsk. bagepulver 24 g mandler 10 g fuldkornsrismel 10 g blå birkes Citrusfrosting ½ dl skyr ½ store spsk. mascarpone ¼ knivspids stevia (pulver) ¼ tsk. vaniljepulver Skal fra ½ økocitron Pynt ¼ økocitron i skiver til pynt Sådan laver du citronkage Hak mandlerne fint i en foodprocessor. Bland æggeblommer, krydderier, bagepulver, birkes og de hakkede mandler. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i mandelblandingen. Si rismelet i, og vend det rundt. Kom dejen i en lille rund springform, og bag den ved 200 grader i 15-20 min. Lad kagen køle af. Rør frostingen sammen, og smag til med stevia. Pynt med helt tynde citronskiver. Læs mere om sunde kager. SteviaC-vitaminCitron