Cool kål på 4 måder

Kål er for alvor tilbage på menukortet. Ikke som vor mormor lavede det, men i moderne versioner, hvor den knasende sprødhed bevares. Tjek her, hvordan Green Kitchen Stories leger med vinterens sundeste grønsag.

Gammelt, men hipt

Fermentering er en gammel måde at konservere mad på. Helt konkret sætter man en gæringsproces i gang ved at lægge grønsager i pres i salt. Herved dannes der enzymer og mælkesyrebakterier, der gavner fordøjelsen og samtidig øger optaget af vitaminer og mineraler fra tarmen. Især hvidkål, spidskål og rødkål er velegnet at fermentere. Find opskriften på gylden sauerkraut med spidskål og gulerødder, og mange flere lækre opskrifter med kål her. Fermentering er en supersund spise, der både styrker dit immunforsvar og får dig ned i vægt. Se her, hvordan du kommer i gang med at fermentere din mad.

Og så er der jo også den fermenterede te: kombucha. Du kan finde opskriften her.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background