Cool kål på 4 måder

Kål er for alvor tilbage på menukortet. Ikke som vor mormor lavede det, men i moderne versioner, hvor den knasende sprødhed bevares. Tjek her, hvordan Green Kitchen Stories leger med vinterens sundeste grønsag.

23. oktober 2015 af Luise Vindahl

Gammelt, men hipt

Fermentering er en gammel måde at konservere mad på. Helt konkret sætter man en gæringsproces i gang ved at lægge grønsager i pres i salt. Herved dannes der enzymer og mælkesyrebakterier, der gavner fordøjelsen og samtidig øger optaget af vitaminer og mineraler fra tarmen. Især hvidkål, spidskål og rødkål er velegnet at fermentere. Find opskriften på gylden sauerkraut med spidskål og gulerødder, og mange flere lækre opskrifter med kål her.

Fermentering er en supersund spise, der både styrker dit immunforsvar og får dig ned i vægt. Se her, hvordan du kommer i gang med at fermentere din mad.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: