Cool kål på 4 måder

Kål er for alvor tilbage på menukortet. Ikke som vor mormor lavede det, men i moderne versioner, hvor den knasende sprødhed bevares. Tjek her, hvordan Green Kitchen Stories leger med vinterens sundeste grønsag.

Gammelt, men hipt

Fermentering er en gammel måde at konservere mad på. Helt konkret sætter man en gæringsproces i gang ved at lægge grønsager i pres i salt. Herved dannes der enzymer og mælkesyrebakterier, der gavner fordøjelsen og samtidig øger optaget af vitaminer og mineraler fra tarmen. Især hvidkål, spidskål og rødkål er velegnet at fermentere. Find opskriften på gylden sauerkraut med spidskål og gulerødder, og mange flere lækre opskrifter med kål her. Fermentering er en supersund spise, der både styrker dit immunforsvar og får dig ned i vægt. Se her, hvordan du kommer i gang med at fermentere din mad.

Og så er der jo også den fermenterede te: kombucha. Du kan finde opskriften her.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background