- Opvarm ovnen til 220 grader.
- Del blomkålen i mindre buketter, og hak stokken.
- Bred det ud på en bageplade. Bland olie og krydderier, og hæld det ud over blomkålen.
- Skyl linserne, og kog dem under låg i en gryde med ½ liter vand og lidt salt ved svag varme i ca. 20 min. Hæld resten af vandet fra, og sæt dem til afkøling.
- Tag blomkålen ud af ovnen, kom det i en stor skål, og stil det til afkøling.
- Skru ovnen ned på 175 grader, og tørrist mandlerne i ca. 10 min. Rør lidt rundt i dem af og til.
- Pisk dressingen sammen, og bland den med linserne.
- Snit dadlerne, og hak løget.
- Tag mandlerne ud af ovnen, og hak dem groft.
- Kom alle ingredienserne op til blomkålen, og mix det hele.
LÆS OGSÅ: Blomkålspizza – 4 lækre opskrifter