Sunde opskrifter Desserter Hindbærsku... Hindbærskum med mandelknas 365 kcal Himmelsk hindbærdessert, der næsten er for let til at lade være. Af I FORM-redaktionen 7. juni 2012 Hindbærskum med mandelknas Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 400 g hindbær 3 spsk. rørsukker 1 pasteuriseret æggehvide 50 g mandler 1 spsk. rørsukker Tilberedning Rens forsigtigt hindbærrene – undgå helst at skylle, da det får dem til at klaske sammen. Gem de pæneste 100 gram, og purer resten med 1½ spsk. sukker. Pisk æggehviden til skum, og pisk den sej med 1½ spsk. sukker. Fold skummet i mosen. Stil det i fryseren, til det er halvfrossent. Rist mandlerne på en pande med sukker, til det smelter og karamelliserer let. Hak det groft, og drys det over skiver eller skefulde af den frosne skum. Pynt med hele friske hindbær. MandlerHindbær