Hindbærskum med mandelknas

365 kcal

Himmelsk hindbærdessert, der næsten er for let til at lade være.

Hindbærskum med mandelknas

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 400 g hindbær
  • 3 spsk. rørsukker
  • 1 pasteuriseret æggehvide
  • 50 g mandler
  • 1 spsk. rørsukker

Tilberedning

  • Rens forsigtigt hindbærrene – undgå helst at skylle, da det får dem til at klaske sammen.

  • Gem de pæneste 100 gram, og purer resten med 1½ spsk. sukker.

  • Pisk æggehviden til skum, og pisk den sej med 1½ spsk. sukker.

  • Fold skummet i mosen. Stil det i fryseren, til det er halvfrossent.

  • Rist mandlerne på en pande med sukker, til det smelter og karamelliserer let.

  • Hak det groft, og drys det over skiver eller skefulde af den frosne skum. Pynt med hele friske hindbær.