Hindbærskum med mandelknas

Himmelsk hindbærdessert, der næsten er for let til at lade være.

Hindbærskum med mandelknas

2 personer

INGREDIENSER

400 g hindbær

3 spsk. rørsukker

1 pasteuriseret æggehvide

50 g mandler

1 spsk. rørsukker

Tilberedning

  • Rens forsigtigt hindbærrene – undgå helst at skylle, da det får dem til at klaske sammen.
  • Gem de pæneste 100 gram, og purer resten med 1½ spsk. sukker.
  • Pisk æggehviden til skum, og pisk den sej med 1½ spsk. sukker.
  • Fold skummet i mosen. Stil det i fryseren, til det er halvfrossent.
  • Rist mandlerne på en pande med sukker, til det smelter og karamelliserer let.
  • Hak det groft, og drys det over skiver eller skefulde af den frosne skum. Pynt med hele friske hindbær.

næringsindhold pr. person

Energi: 365 kcal

Protein: 9,4 g

Fedt: 12,6 g

Kulhydrat: 59,1 g

Kostfibre: 11,1 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: