Hindbærskum med mandelknas

Himmelsk hindbærdessert, der næsten er for let til at lade være.

8. juni 2012 af I FORM

Til 2 personer

400 g hindbær
3 spsk. rørsukker
1 pasteuriseret æggehvide
50 g mandler
1 spsk. rørsukker


  • Rens forsigtigt hindbærrene – undgå helst at skylle, da det får dem til at klaske sammen.
  • Gem de pæneste 100 gram, og purer resten med 1½ spsk. sukker.
  • Pisk æggehviden til skum, og pisk den sej med 1½ spsk. sukker.
  • Fold skummet i mosen. Stil det i fryseren, til det er halvfrossent.
  • Rist mandlerne på en pande med sukker, til det smelter og karamelliserer let.
  • Hak det groft, og drys det over skiver eller skefulde af den frosne skum. Pynt med hele friske hindbær.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Vil du gerne slippe for at have menstruation?


I FORM anbefaler