Sunde opskrifter Desserter Melonsorbe... Melonsorbet 58 kcal - til skyggefulde øjeblikke Af I FORM-redaktionen 10. juli 2016 Melonsorbet Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 ispinde (½ l is) 75 g melonkød, af galia, honning eller cantaloup Saft af en halv citron ¾ pasteuriserede æggehvider ¾ spsk. akaciehonning ¼ vaniljestang - korn af en halv stang vanilje Sådan gør du Melonkødet pureres sammen med citronsaften (evt. i en lille blender). Æggehviderne piskes stive med akaciehonning og vaniljekorn og blandes derefter med det purerede melonkød. Frys den færdige sorbet i en ismaskine, til den er halvfrossen. Kom den derefter i ispindeformene, og frys den helt fast. Alternativt kan sorbeten kommes direkte i formene og fryses fra flydende tilstand. MelonIs