Melonsorbet

58 kcal

- til skyggefulde øjeblikke

Melonsorbet

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 ispinde (½ l is)

  • 75 g melonkød, af galia, honning eller cantaloup
  • Saft af en halv citron
  • ¾ pasteuriserede æggehvider
  • ¾ spsk. akaciehonning
  • ¼ vaniljestang - korn af en halv stang vanilje

Sådan gør du

  • Melonkødet pureres sammen med citronsaften (evt. i en lille blender).
  • Æggehviderne piskes stive med akaciehonning og vaniljekorn og blandes derefter med det purerede melonkød.
  • Frys den færdige sorbet i en ismaskine, til den er halvfrossen. Kom den derefter i ispindeformene, og frys den helt fast.
  • Alternativt kan sorbeten kommes direkte i formene og fryses fra flydende tilstand.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background