Melonsorbet

58 kcal

- til skyggefulde øjeblikke

Melonsorbet

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 ispinde (½ l is)

  • 75 g melonkød, af galia, honning eller cantaloup
  • Saft af en halv citron
  • ¾ pasteuriserede æggehvider
  • ¾ spsk. akaciehonning
  • ¼ vaniljestang - korn af en halv stang vanilje

Sådan gør du

  • Melonkødet pureres sammen med citronsaften (evt. i en lille blender).
  • Æggehviderne piskes stive med akaciehonning og vaniljekorn og blandes derefter med det purerede melonkød.
  • Frys den færdige sorbet i en ismaskine, til den er halvfrossen. Kom den derefter i ispindeformene, og frys den helt fast.
  • Alternativt kan sorbeten kommes direkte i formene og fryses fra flydende tilstand.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background