Sunde opskrifter Desserter Skyr-is me... Skyr-is med bær 5 timer 177 kcal En sukkerfri isdessert med sommerens skønneste frugt, du kan lave helt uden ismaskine! Af Signe Moesby Leth og Martin Kreutzer 18. juli 2016 Skyr-is med bær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 3 dl skyr ½ tsk. vaniljepulver 1 spsk. akaciehonning ⅓ tsk. flydende stevia 1½ dl blandede bær, friske eller fra frost (fx hindbær, brombær, ribs, solbær og jordbær) Sådan laver du skyr-is Rør alle ingredienserne til isen sammen i en skål. Hæld massen over i en form foret med plasticfolie, så du nemt kan få isen ud af formen. Her er der brugt en form på 12 x 18 cm. Sæt formen i fryseren i 4-5 timer, så det kan blive ordentligt fast i det. Når blandingen er helt frossen, kan du tage den ud af fryseren, forsigtigt løfte den ud af formen og skære den ud i det ønskede antal stykker. IsSkyrBrombærHindbærBær