Skyr-is med bær

5 timer
177 kcal

En sukkerfri isdessert med sommerens skønneste frugt, du kan lave helt uden ismaskine!

Skiveskåret iskage med bær

Skyr-is med bær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 3 dl skyr
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 1 spsk. akaciehonning
  • ⅓ tsk. flydende stevia
  • 1½ dl blandede bær, friske eller fra frost (fx hindbær, brombær, ribs, solbær og jordbær)

Sådan laver du skyr-is

  • Rør alle ingredienserne til isen sammen i en skål.

  • Hæld massen over i en form foret med plasticfolie, så du nemt kan få isen ud af formen. Her er der brugt en form på 12 x 18 cm.

  • Sæt formen i fryseren i 4-5 timer, så det kan blive ordentligt fast i det.

  • Når blandingen er helt frossen, kan du tage den ud af fryseren, forsigtigt løfte den ud af formen og skære den ud i det ønskede antal stykker.