Tranebærboller med frugt og nødder

30 minutter
349 kcal

Saftige boller med tørret frugt og nødder, der mætter godt.

Tranebærboller med frugt og nødder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 40 g hvedemel
  • 12 g sukker
  • ⅓ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ æg
  • ⅓ dl kærnemælk
  • 20 g tranebær (fx frosne)
  • 4 g hasselnødder
  • 10 g blandede tørrede frugter

Tilbehør:

  • ½ dl Cultura
  • 40 g blandet frugt

Sådan gør du

  • Rør alt det tørre, mel, sukker, bagepulver og salt, sammen i en skål. Bland så æg og kærnemælk i en anden skål. Bland det tørre og det våde sammen, og rør tranebær, nødder og de småtskårne, tørrede frugter i. Form nu 10 boller, og læg dem på en plade med bagepapir. Du kan også lægge dejen i små silikoneforme. Bag nu boller ved 190 grader i 20 min. Server 1 bolle med Cultura, blandet frugt og kaffe eller te.

TIPS:
Bollerne kan sagtens fryses og bliver helt som friskbagte, når de varmes i ovnen, direkte fra fryseren.

LÆS OGSÅ: Tørret frugt – er det sundt?


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background