Tranebærboller med frugt og nødder

30 minutter
349 kcal

Saftige boller med tørret frugt og nødder, der mætter godt.

Tranebærboller med frugt og nødder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 40 g hvedemel
  • 12 g sukker
  • ⅓ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ æg
  • ⅓ dl kærnemælk
  • 20 g tranebær (fx frosne)
  • 4 g hasselnødder
  • 10 g blandede tørrede frugter

Tilbehør:

  • ½ dl Cultura
  • 40 g blandet frugt

Sådan gør du

  • Rør alt det tørre, mel, sukker, bagepulver og salt, sammen i en skål. Bland så æg og kærnemælk i en anden skål. Bland det tørre og det våde sammen, og rør tranebær, nødder og de småtskårne, tørrede frugter i. Form nu 10 boller, og læg dem på en plade med bagepapir. Du kan også lægge dejen i små silikoneforme. Bag nu boller ved 190 grader i 20 min. Server 1 bolle med Cultura, blandet frugt og kaffe eller te.

TIPS:
Bollerne kan sagtens fryses og bliver helt som friskbagte, når de varmes i ovnen, direkte fra fryseren.

LÆS OGSÅ: Tørret frugt – er det sundt?