Sunde opskrifter Aftensmad Ristet ste... Ristet stenalderbrød med romesco 70 minutter 595 kcal Servere en lille anretning med ristet stenalderbrød og romescosauce til din sunde sammenskuds-julefrokost. Af Martin Kreutzer og Anne Larsen 16. november 2014 Undgå stress og røde kinder denne jul, og invitere dine gæster til sund julemad. Stenalderbrød 70 minutter 595 kcal Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 33 g valnøddekerner 33 g mandler 33 g solsikkekerner 33 g græskarkerner 33 g lyse sesamfrø 33 g hørfrø 1½ æg ¼ dl ekstra jomfruolivenolie ¼ dl koldpresset rapsolie ⅓ spsk. havsalt Sådan gør du Tænd ovnen på 160 grader. Bland kerner med æg, olie og salt. Hæld det på små brødforme. Bag brødene i en time. Stil brødene til afkøling på en bagerist. Husk at opbevare brødene i køleskabet pga. det store indhold af fede kerner og æg. LÆS OGSÅ:Stenalderbrød - opskrift på lækkert brød uden mel Romescosauce 20 minutter Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 3 røde peberfrugter 1 lille skalotteløg 1 fed hvidløg 30 g mandler uden skal 3 spsk. olivenolie 1 citron Havsalt Brøndkarse Sådan gør du Skær peberfrugterne: Stokke, kerner og det bløde hvide indeni skal væk. Bag peberfrugterne ved 200 grader i 15 minutter. Læg dem til afkøling i en plasticbøtte eller -pose. Fjern skindet, blend kødet med finthakket skalotte- og hvidløg, og blend dem med mandler og olivenolie. Smag til med citronsaft og salt. Anret små skiver ristet stenalderbrød med romescosauce og brøndkarse. PeberfrugtJulJulemad