Læs også

Stenalderbrød

Stenalderbrød

Få opskriften på lækre kerneboller med blandt andet græskar- og solsikkekerner.

Kerneboller

Brød uden mel: styr udenom for mange kulhydrater med disse lækre kerneboller - helt uden mel.

Kerneboller

18 boller

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 60 minutter

Tid i alt: 75 minutter

INGREDIENSER

250 g solsikkekerner

100 g græskarkerner

100 g hørfrø

100 g sesamfrø

½ l vand

1 spsk. salt

2½ spsk. Husk loppefrøskaller

  • Kom alle ingredienserne i en skål, og rør dem godt sammen.

  • Lad dejen hvile i 10 minutter, og hæld den i muffinforme (helst af silikone).

  • Bag bollerne ved 180 grader i 60 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.

  • Opbevar dem i en pose i køleskabet.

LÆS OGSÅ: Stenalderbrød - opskrift på lækkert brød uden mel

næringsindhold pr. person

Energi: 155 kcal

Protein: 5,2 g

Fedt: 13,1 g

Kulhydrat: 4,6 g

Kostfibre: 3,4 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: