Kerneboller

75 minutter
155 kcal

Brød uden mel: styr udenom for mange kulhydrater med disse lækre kerneboller - helt uden mel.

Få opskriften på lækre kerneboller med blandt andet græskar- og solsikkekerner.

Kerneboller

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 boller

  • 27 g solsikkekerner
  • 11 g græskarkerner
  • 11 g hørfrø
  • 11 g sesamfrø
  • ¼ liter vand
  • ¼ spsk. salt
  • ¼ spsk. Husk loppefrøskaller

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en skål, og rør dem godt sammen.
  • Lad dejen hvile i 10 minutter, og hæld den i muffinforme (helst af silikone).
  • Bag bollerne ved 180 grader i 60 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.
  • Opbevar dem i en pose i køleskabet.

LÆS OGSÅ: Stenalderbrød - opskrift på lækkert brød uden mel