Sunde opskrifter Brød Kernebolle... Kerneboller 75 minutter 155 kcal Brød uden mel: styr udenom for mange kulhydrater med disse lækre kerneboller - helt uden mel. Af Michelle Kristensen 12. juli 2016 Få opskriften på lækre kerneboller med blandt andet græskar- og solsikkekerner. Kerneboller Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 boller 27 g solsikkekerner 11 g græskarkerner 11 g hørfrø 11 g sesamfrø ¼ liter vand ¼ spsk. salt ¼ spsk. Husk loppefrøskaller Sådan gør du Kom alle ingredienserne i en skål, og rør dem godt sammen. Lad dejen hvile i 10 minutter, og hæld den i muffinforme (helst af silikone). Bag bollerne ved 180 grader i 60 minutter, og lad dem køle af på en bagerist. Opbevar dem i en pose i køleskabet. LÆS OGSÅ: Stenalderbrød - opskrift på lækkert brød uden mel Low carb