Gulerodskiks

50 minutter
25 kcal

Brød uden mel: styr udenom for mange kulhydrater med disse sunde kernefyldte gulerodskiks.

Få opskriften på sprøde og søde gulerodskiks - uden for mange kulhydrater

Gulerodskiks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 kiks

  • 3½ g mandler
  • 3½ g hørfrø
  • 3⅓ g cashewnødder
  • ¼ stor reven gulerod, 130 g
  • ¼ æg
  • ¼ dl vand
  • ¼ tsk. kanel
  • ¼ dråber flydende stevia eller en knivspids pulver
  • Et drys vaniljepulver

Sådan gør du

  • Mal mandler og cashewnødder på en foodprocessor.

  • Rør alle ingredienser sammen i en skål, og lad det hvile i 15 minutter.

  • Smør blandingen ud på en bageplade (beklædt med bagepapir). Sæt pladen i ovnen, og bag ved 180 grader varmluft i 30 minutter.

  • Efter 10 minutter tager du pladen ud af ovnen og inddeler dejen i “kiksestykker” med en kniv.

  • Sæt den tilbage i ovnen, og bag færdig. Kiksene skal være lysebrune og sprøde.