Sunde opskrifter Brød Gulerodski... Gulerodskiks 50 minutter 25 kcal Brød uden mel: styr udenom for mange kulhydrater med disse sunde kernefyldte gulerodskiks. Af Michelle Kristensen 12. juli 2016 Få opskriften på sprøde og søde gulerodskiks - uden for mange kulhydrater Gulerodskiks Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 kiks 3½ g mandler 3½ g hørfrø 3⅓ g cashewnødder ¼ stor reven gulerod, 130 g ¼ æg ¼ dl vand ¼ tsk. kanel ¼ dråber flydende stevia eller en knivspids pulver Et drys vaniljepulver Sådan gør du Mal mandler og cashewnødder på en foodprocessor. Rør alle ingredienser sammen i en skål, og lad det hvile i 15 minutter. Smør blandingen ud på en bageplade (beklædt med bagepapir). Sæt pladen i ovnen, og bag ved 180 grader varmluft i 30 minutter. Efter 10 minutter tager du pladen ud af ovnen og inddeler dejen i “kiksestykker” med en kniv. Sæt den tilbage i ovnen, og bag færdig. Kiksene skal være lysebrune og sprøde. Low carbGulerødder