Spidskålssalat med ærter og frugt

15 minutter
333 kcal

Mange af sommerens skønneste råvarer blandet sammen i en salat, der smager fløjsfin og lander godt i maven.

spidskålssalat

SPIDSKÅLSSALAT – Denne sunde sag giver dig masser af C-vitamin og mætter godt. Smagen er skøn til både fjerkræ og svin.

© wichmann+bendtsen

Spidskålssalat med ærter og frugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g spidskål
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ citron, saften
  • 2 spsk. pinjekerner
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 150 g ærter
  • 100 g melon
  • 100 g hindbær

Sådan gør du

  • Snit kålen, og vend på et fad med olie, citronsaft, salt og peber.
  • Vend ærter i fadet.
  • Fordel melon og hindbær på toppen. Drys med salt og peber.

TIP Salaten vil også være et hit med saftige æbler og ristede mandler, når efteråret kommer.