Den bedste rå rødkålssalat

30 minutter
315 kcal

Vi elsker rødkål og rødbeder, og har her samlet de to favoritter i en skøn salat, der gør dig sprudlende sund og lyser op i de mørke måneder.

Rødkålssalat, opskrift

RØDKÅLSSALAT – De dybe og mørke farver fra rødbede, bær og rødkål pynter flot i skålen.

© Skovdal Nordic

Den bedste rå rødkålssalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 150 g rødbeder
  • 250 g rødkål
  • 100 g brombær
  • 75 g quinoa
  • 25 g mandler
  • 15 g mynteblade

Dressing:

  • 2 spsk. soja
  • ½ tsk. ingefær

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 gr. varmluft.
  • Skræl rødbeder, og skær dem i tern, der måler ca. 1 x 1 cm. Bag i 20 min.
  • Snit rødkål fint, og halvér brombærrene.
  • Kog quinoa efter anvisningen på emballagen.
  • Vend helt afkølet quinoa og rødbede i en skål med rødkål, mandler og mynteblade. Tag lidt mynteblade fra til pynt.
  • Skræl ingefær, og riv det fint. Pisk soja og revet ingefær sammen, vend rødbeder i dressingen, og bland herefter i skålen med de øvrige ingredienser.
  • Pynt med de resterende mynteblade.

LÆS OGSÅ: Er rødkålssalat sundt?

TIP! Ønsker du at tilføre en lidt syrlig smag, kan du rive lidt æble i salaten. Men sørg for, at æblet ikke er for sødt.